Kar Yağışı Kayak Merkezlerini Hareketlendirdi - Son Dakika
Güncel

Kar Yağışı Kayak Merkezlerini Hareketlendirdi

Kar Yağışı Kayak Merkezlerini Hareketlendirdi

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında bulunan Cıbıltepe'de kar yağışının ardından pistleri dolduran yerli ve yabancı turistler, kayak yapmanın keyfini yaşıyor.

05.03.2014 12:21

Kristal karı ve sarıçam ormanlarıyla tanınan Cıbıltepe'de, yerli ve yabancı turistler kayak yapmanın keyfini yaşıyor.

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında bulunan kayak merkezinde, 3 gündür etkili olan kar yağışının ardından yerli ve yabancı turistler pistleri doldurdu.

İkinci etap pistlerde kar kalınlığının 65 santimetreye ulaştığı Cıbıltepe'de, Rusya, Azerbaycan ve Türkiye'nin farklı kentlerinden gelen tatilciler, snowboard ve kayak yaptı.

Kar yağışına en çok sevinen çocuklar ise kızaklarıyla karın tadını çıkardı.

Kayak merkezinde faaliyet gösteren bir otelin genel müdürü Bülent Okay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışıyla rezervasyonların arttığını söyledi.

Mart ayı sonuna kadar bu şekilde devam etmek istediklerini belirten Okay, "Kar yağışı özellikle yerli pazarda canlılık yarattı. Ankara başta olmak üzere İstanbul, İzmir ve çevre illerden talep var. Şu anda pistlerimiz çok güzel. Kar yağışından sonra kar ezme makinesiyle bastırılarak kayak için ideal duruma getirildi. Misafirlerimize mart ayında sarıçamlar arasında kayak keyfi yaşatmak bizler mutlu ediyor" dedi.

Kayak merkezindeki otellerde doluluk oranlarının yüzde 80 olduğunu ifade eden Okay, 9 pistin 7'sinde kayak yapıldığını kaydetti. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kar Yağışı Kayak Merkezlerini Hareketlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement