Karabağlar'da Mizah ve Karikatür Şenliği - Son Dakika
Yerel

Karabağlar'da Mizah ve Karikatür Şenliği

Karabağlar Belediyesi'nce bu yıl üçüncüsünü düzenlenecek "Karabağlar Gülüyor Karikatür ve Mizah Şenliği", 27 Nisan'da yapılacak.

25.04.2012 16:08

Karabağlar Belediyesi'nce bu yıl üçüncüsünü düzenlenecek "Karabağlar Gülüyor Karikatür ve Mizah Şenliği", 27 Nisan'da yapılacak.

Karabağlar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bahçelievler'deki Uğur Mumcu Parkı'nda gerçekleştirilecek şenlik, Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği'nin katkılarıyla hazırlanan "ÇİZMİR - 2 Karma Karikatür Sergisi"nin açılışıyla başlayacak.

Sergiler, söyleşiler, çocuklarla karikatür atölyesi çalışmaları, sokak oyunları, sokak tiyatroları, kukla gösterileri, tiyatrolar, müzikli gösteriler, paneller düzenlenecek şenlikte, yazar, şair ve akademisyen Semih Çelenk'e, Şair Eşref'ten esinlenerek yazdığı "Heccav" oyunu nedeniyle "Mizaha Katkı Onur Ödülü" verilecek.

Leman Dergisi'nden Güneri İçoğlu ve Kutlukhan Perker ile mizah yazarı Cihan Demirci, karikatürist Rıfat Mutlu'nun yönetimindeki "Mizahın Gücü" panelinde, mizahın toplum ve siyasal yaşam üzerindeki etkileri konuşulacak.

Şenlik çerçevesinde, Emrah Bari'nin stand-up gösterisi, Tiyatro Arkadaş Gösteri Sanatlar Merkezi'nin "Gündelik Yaşamdan Kesitler, Kadınlar, Erkekler" adlı tiyatro gösterisi, Bizim Tiyatro'nun "Savaştan Barıştan" adlı müzikli oyunu da İzmirlilerle buluşacak.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabağlar'da Mizah ve Karikatür Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement