Karamürsel'den Hatay'a Yardım Malzemesi Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Karamürsel'den Hatay'a Yardım Malzemesi Gönderildi

Karamürsel\'den Hatay\'a Yardım Malzemesi Gönderildi

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinden Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'a 1 kamyon yardım malzemesi gönderildi. Karamürsel Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği tarafından hazırlanan malzemeler, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için bölgeye ulaştırıldı. Ayrıca Başiskele Kaymakamlığı koordinatörlüğünde ilgili kurumlar iş birliğinde siber güvenlik eğitimi verilecek proje başlatıldı.

01.06.2023 14:55

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinden Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'a 1 kamyon yardım malzemesi gönderildi.

Depremlerin ardından harekete geçen Karamürsel Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneğince hazırlanan 1 kamyon yardım malzemesi Hatay'a ulaştırıldı.

Dernek başkanı Hatice Tiryaki, depremzedelerin ihtiyaçlarını bir nebze de olsa gidermek istediklerini belirterek, hazırladıkları malzemeleri bölgeye ulaştırdıklarını kaydetti.

Başiskele'de siber güvenlik eğitimi verilecek

Başiskele Kaymakamlığı koordinatörlüğünde ilgili kurumlar iş birliğinde yürütülecek "Siber Alemde Farklı Kuşaklar Dijital Güvenlik ile Güçleniyor" projesinin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Başiskele Kaymakamlığı AB Dış İlişkiler ve Proje Müdürü Emin Öztürk, ilçedeki genç yaşlı ulaşabildikleri herkesi siber güvenlik konusunda bilgilendirmek istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karamürsel'den Hatay'a Yardım Malzemesi Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement