Karayip Korsanları NCITY'e Demir Attı - Son Dakika
Yerel

Karayip Korsanları NCITY'e Demir Attı

Karayip Korsanları NCITY\'e Demir Attı

Karayip Korsanları yeni mürettebatını aramak için Diyarbakır'daki Ncıty Outlet Alışveriş Merkezine demir attı ve çocuklara "Korsan Sertifikası" kazandırdı.

02.02.2016 16:07

Yüksek PR değeri olan ve katılımcı kitleyi kendine hayran bırakan "Uçan Hollandalı Gemisi" (Karayip Korsanları) yeni mürettebatını aramak için Diyarbakır'daki Ncıty Outlet Alışveriş Merkezine demir attı ve "Uçan Hollandalı Gemisi" çocuklara "Korsan Sertifikası" kazandırdı.

Diyarbakır'daki Ncıty Outlet Alışveriş Merkezi yenilikler ile halkına hizmet vermeye devam ediyor. Büyüklerin yanı sıra küçüklerinde uğrak mekanı haline gelen AVM çocuklar için Karayip Korsanlarını Diyarbakır'a getirdi.

AVM Yatırımcı İş adamı Ahmet Aydın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ncıty Outlet Alışveriş Merkezi olarak yaptığımız bu etkinlikle, Çocuklarımızın, sömestri tatilinde bölgemizdeki yaşanan gerginlikten bir nebzede olsa uzaklaşmasını sağlamak, moral ve motivasyon olarak 2. Yarıya hazırlanmalarını amaçladık. Katılımın yüksek olması ve katılımcı çocuklarımızın bu etkinlikten keyif almaları en büyük kazancımız olmuştur. Çocukları getiren aileler mutlu bir şekilde çocuklarının eğlenmelerini izlediler. Mutluyuz" dedi.

Bu tür etkinliklere devam ederek çocuklarımızın bu travmadan bir an önce kurtulmalarına öncülük etmek istiyoruz. Etkinliğin sona erdiğini de belirten Ahmet Aydın, bu tür etkinliklerinin devam edeceğinin de müjdesini verdi.

Uçan Hollandalı Gemisi" (Karayip Korsanları) nedir?

Çocukların "Korsan Sertifikası" kazanabileceği. Uçan Hollandalı Çocuk Etkinliği her gün 8 seans yapılır ve her seansta maksimum 30 çocuk etkinliğe katılabilir. Seanslar 45 dakika sürer. Etkinliğe katılan her çocuk kendi bedenine uygun korsan kostümünü giyerek alana giriş yapar ve gerçek korsanlar onları karşılar. Çocuklar alanda puzzle tamamlama (Hazine Avı), halat çekme, gemi halatı atma ve workshop (gemici düğümü atölyesi, kumbara yapımı, maske yapımı vb.) etkinliklerine katılmaktadırlar. Gemi içinde ise kaptanla tanışıp konsol oyunu ile Uçan Hollandalı Gemisini kullanırlar. Ayrıca "Uçan Hollandalı Gemisinin Minyatür Replikası sergilenir ve alanda bulunan Lcd TV lerden birinde geminin içi canlı yayınlanır. Bu etkinlikte çocukların hayal gücünü geliştirmek, cesaretlendirmek ve ekip çalışmasının önemini göstermek amaçlanmıştır.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Karayip Korsanları NCITY'e Demir Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement