Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

02.12.2017 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İkizdere- İspir devlet yolu 22-44. kilometrelerinde Ovit geçidi mevkisinde tipi ve çığ tehlikesi sebebiyle ulaşım 07.00-17.00 saatlerinde kontrollü olarak sağlanacak. Yol, 17.00-07.00 saatlerinde ise trafiğe tamamen kapatılacak.

TEM Otoyolunun Adapazarı-İzmit Doğu kavşaklarında üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Adapazarı-İzmit yönünde 07.30-17.30 saatlerinde otoyol trafiğe kapatılacak ve ulaşım Adapazarı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilerek, İzmit Doğu Gişelerinden tekrar otoyola katılım sağlanacak.

İzmir- Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolu 1-2. kilometrelerinde Torbalı yönünde Serbest Geçiş Sistemi montajı çalışmaları nedeniyle ulaşım İzmir yönüne gidiş-geliş olarak gerçekleştirilecek.

Şebinkarahisar- Alucra yolunun 15-16. kilometrelerinde yamaçlardaki serbest kayaların düşürülmesi çalışmaları sebebiyle ulaşım yarına kadar kontrollü sağlanacak.

Kayseri- Malatya yolunun, 42-45, 53-57. kilometrelerinde BSK ve yol yapım çalışmaları devam ettiğinden ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement