Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolu'nun Nurdağı- Bahçe kavşakları 1-2. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle Adana istikametinde şerit aktarımı yapıldı. Bu sebeple ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.
19 Mayıs-23 Haziran tarihlerinde İzmir- Çeşme Otoyolu'nun Karaburun-Zeytinler kavşakları 39-43. kilometrelerinde İçmeler Doğal Yaşam Köprüsü yapım çalışmaları dolayısıyla Çeşme-İzmir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.
19 Mayıs-15 Ağustos tarihlerinde Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam- Kahramankazan kavşakları 17-31. kilometrelerinde hendek yapım çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşıma diğer şeritlerden kontrollü olarak izin veriliyor.
Sakarya- Düzce yolunun 12. kilometresinde Mudurnu Köprüsü yapım çalışmaları sebebiyle Sakarya istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Düzce istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.
Kırıkkale- Kırşehir yolunun 24-28. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kırıkkale-Kırşehir istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak devam ediyor.
Türkeli-Ayancık yolunun 6-7. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
Diyarbakır- Mardin yolunun 8-9. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.
Hopa-Borçka- Artvin yolunun 37-60. kilometrelerinde bulunan Borçka, Ormanlı, Sümbüllü 1 ve Sümbüllü 2 köprülerinde yapılacak olan derz onarım çalışması dolayısıyla ulaşım tek şeritten kontrollü olarak devam ediyor.
Antalya- Alanya Devlet yolunun 78-131. kilometrelerinde BSK onarım işi çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
Zonguldak- Bartın il sınırı-Bartın- Kurucaşile yolunun 27-29. kilometrelerinde (Bartın şehir geçişi) yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak izin veriliyor.
Son Dakika › Güncel › Karayollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.