Kastamonu'da 29 Ekim Kutlamalarına Jandarmanın Gösterileri Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da 29 Ekim Kutlamalarına Jandarmanın Gösterileri Damga Vurdu

Kastamonu'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende, askerlerin gösterisi vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

29.10.2018 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende, askerlerin gösterisi vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Kastamonu Cumhuriyet Meydanında düzenlenen 29 Ekim törenlerine Vali Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Milletvekilleri Metin Çelik, Hakkı Köylü, CHP Milletvekili Hasan Baltacı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törenlerde Vali Karadeniz, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Konuşma sonrası şiirler okundu ve halk oyunları ekipleri oyunlarını sergiledi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı sporcuların gösterileri sonrası ise Kastamonu 5'inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığına bağlı gösteri timindeki askerler gösterileri sundu. Vatandaşlar askerlerin gösterilerini uzun süre alkışlayarak Şehitler ölmez, vatan bölünmez diye slogan attı. Tören resmi geçit töreni ile sona erdi.

Kastamonu\'da 29 Ekim Kutlamalarına Jandarmanın Gösterileri Damga Vurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da 29 Ekim Kutlamalarına Jandarmanın Gösterileri Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement