Kayacık'ın Suyu Maski'den - Son Dakika
Güncel

Kayacık'ın Suyu Maski'den

Kayacık\'ın Suyu Maski\'den

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes'in Kayacık Mahallesi'nde yürüttüğü içme suyu sondajı çalışmasında saniyede 2 litre verime sahip suya ulaştı.

20.11.2017 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sudan alınan numune İzmir Halk Sağlığı Merkezi'ne analize gönderildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahalleleri yeterli suya kavuşturmak için dört bir koldan çalışmalarını sürdürüyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Gördes ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi'nde yeni bir sondaj kuyusu açıldı. Mahallede ortaya çıkan su ihtiyacına cevap vermek adına açılan 250 metre derinliğindeki sondajdan saniyede 2 litre su verimi sağlandı. MASKİ teknik personeli açılan sondajdan numune alımı gerçekleştirerek İzmir Halk Sağlığı Laboratuvarı'na analiz için gönderdi. Numune sonuçlarının olumlu çıkması durumunda mahalleye sağlıklı ve yeterli içme suyu temini sağlanacak.

"Dilekçe vermemizin ardından çalışmalarımız başladı"

Kayacık Mahalle Muhtarı Şemsettin Akbıyık, "Eskiden suyumuz yetersizdi. Dilekçe vermemizin ardından çalışmalarımız başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e mahalle sakinleri adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayacık'ın Suyu Maski'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement