Kayıp Gazeteci Kaşıkçı, Çiftlik Evi ve Belgrad Ormanı'nda Aranacak - Son Dakika
Güncel

Kayıp Gazeteci Kaşıkçı, Çiftlik Evi ve Belgrad Ormanı'nda Aranacak

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı bulmak için İstanbul Başkonsolosluğu konutunda arama yapan polis ekiplerinin, Yalova'da bir çiftlik evi ile Belgrad Ormanı'nda da araştırma yapacağı iddia edildi.

18.10.2018 12:19  Güncelleme: 12:59

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı bulmak için İstanbul Başkonsolosluğunu arayan polis dün de konsolosluk rezidansına girdi. Ekiplerin Yalova'da bir çiftlik evi ile Belgrad Ormanı'nda da araştırma yaptığı iddia edildi.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de girdiği Başkonsolosluk'tan bir daha çıkamamıştı. 3 gün önce Levent'teki Başkonsolosluk binasını araştıran Türk polisinin cinayet delilleri bulduğu ileri sürülmüştü.

Polis dün de Türkiye'den kaçar gibi ayrılan Başkonsolos Muhammed Uteybi'nin rezidansında inceleme yaptı. Konutta ve bahçede yapılan aramalar geç saatlere kadar sürdü.

Kayıp Gazeteci Kaşıkçı, <a class='keyword-sd' href='/ciftlik/' title='Çiftlik'>Çiftlik</a> Evi ve Belgrad Ormanı'nda Aranacak

O GÜN 26 ARAÇ ÇIKMIŞ

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, kamera kayıtlarında o gün konsolosluktan çıkan araçlardan bazıları sokaklarda tur atıp yine konsolosluğa döndüğü yer alıyor. Bu araçların kafa karıştırmak için tur attığını düşünen polis, o gün konsolosluktan çıkan 26 aracın tümünü incelemeye aldı. İddiaya göre,bir aracın Yalova'daki çiftliğe, bir aracın ise Belgrad Ormanları'na gittiği tespit edildi. Polis Kaşıkçı'nın cesedini bulmak için tüm bölgeyi arıyor. Bölgede kazı çalışması yapılması bekleniyor.

Kayıp Gazeteci Kaşıkçı, Çiftlik Evi ve Belgrad Ormanı'nda Aranacak

GÖZLER YALOVA'YA ÇEVRİLDİ

Ortaya atılan bu iddialar üzerine gözler bir anda Yalova'ya çevrildi. Yalova kent merkezi ve şehrin girişinde 3 gündür devam eden polis hareketliliği bu günde aynı şekilde sürdü. Öte yandan Termal'e geldiği iddia edilen siyah renkli minibüsün daha öncede aynı yerden birkaç kez geçiş yaptığı, infaz timi üyelerinden birinin Termal bölgesinde yazlığı olma ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Kayıp Gazeteci Kaşıkçı, Çiftlik Evi ve Belgrad Ormanı\'nda Aranacak

Son Dakika Güncel Kayıp Gazeteci Kaşıkçı, Çiftlik Evi ve Belgrad Ormanı'nda Aranacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement