Kayıp İhbarı Yaptığı Annesini Öldürüp Bahçeye Gömmüş - Son Dakika
3.Sayfa

Kayıp İhbarı Yaptığı Annesini Öldürüp Bahçeye Gömmüş

Balıkesir'de 42 yaşındaki katil zanlısının, 3 buçuk yıl önce kayıp ihbarı yaptığı annesini bıçakla öldürüp evin bahçesine gömdüğü ortaya çıktı.

28.12.2018 21:07  Güncelleme: 22:11

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, bekar olan H.K.'nın (42), 3.5 yıl önce kayıp ihbarı yaptığı ve eşinden ayrıldığı öğrenilen annesi F.K.S.'yi bıçakla öldürüp evin bahçesine gömdüğü ortaya çıktı. Anne katili H.K. tutuklandı.

Kayıp İhbarı Yaptığı Annesini Öldürüp Bahçeye Gömmüş

ÖLDÜRDÜĞÜ ANNESİ İÇİN KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Sındırgı'nın kırsal Çıkrıkçı Mahallesi'nde yaşayan H.K., 17 Temmuz 2015'te Alayaka Jandarma Karakolu'na giderek, annesi F.K.S.'nin kayıp olduğu ihbarını yaptı. Jandarma, F.K.S. hakkında 'Kayıp Şahıs' ilanı açarak arama çalışması başlattı.

Kayıp İhbarı Yaptığı Annesini Öldürüp Bahçeye Gömmüş

KALP İLACI CİNAYETİ ORTAYA ÇIKARDI

Sındırgı Cumhuriyet Savcılığı ile çalışma yapan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sürdürdükleri çalışmalar sonrası anne F.K.S.'nin oğlu H.K. ile birlikte yaşadığını ve kalp hastası olduğunu tespit etti. Kalp hastası F.K.S.'nin alması gereken ilaçları sağlık kuruluşlarından almadığını tespit eden ekipler, soruşturmayı derinleştirdi. H.K.'nın bazı suçlardan sabıkası olduğunu tespit eden jandarma, H.K.'nın evinin arka bahçesinde yaptığı kazıda insan kemiklerine rastladı.

Kayıp İhbarı Yaptığı Annesini Öldürüp Bahçeye Gömmüş

SORGUDA HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Adli Tıpta yapılan DNA incelemesi sonrası, kemiklerin F.K.S.'ye ait olduğu tespit edildi. Jandarmanın sorguladığı şüpheli H.K., yaşadığı tartışma sonrası annesi F.K.S.'yi bıçakla öldürerek, bahçeye gömdüğünü itiraf etti. Adliyeye sevk edilen H.K., tutuklandı.

Kayıp İhbarı Yaptığı Annesini Öldürüp Bahçeye Gömmüş
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayıp İhbarı Yaptığı Annesini Öldürüp Bahçeye Gömmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Adanali asfalt riza: Usandik sogan yiyelim fakir kalalim bunlar olmasin nerde özledim seni 90 li yillar 25 4 Yanıtla
    Ne alaka : Ne alaka . Yok eskiden gaz kuyruğu vardı. Yok 90 larda kalalım . Nedir bu eskiye özlem . Hep geriye hep geriye yok ileriye 0 0 Hüseyin: O zamanlar faili meçhul cinayetlerin sayısı belli değildi şimdi katil bulunabiliyor en azindan 0 0 Hamdi: Ulan dallama hangi cinayetleri saydam günlerce gündemi meşgul edenler faili meçhul cinayetlerin haddi hesabı yok o zamanların yok özlemiş miş 0 0
  • Cindir: Namussuz evlat 17 0 Yanıtla
  • Hukukçu: 16 Yılda Geldigimiz Noktaya Bakın. 9 5 Yanıtla
    Grcklr: He dayi he 16 yil once uzaya cikmistik ilkeye bir civi cakmadinnkz bugune kadar simdi cikip salliyonuz hadi ordan 2 2
  • OSMAN ISILDAR: PISKOPAT DOLU DEVTIN SUCU NE KARDESIM 10 3 Yanıtla
  • Jandarma: Eski calistigim karakol.Alayaka karakolu.basarili bir sorusturma yurutmusler.tebrikler 9 1 Yanıtla
    Hee: Heee 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement