Kayıp Rus Turistin Arama Çalışmalarından Sonuç Alınamadı - Son Dakika
3.Sayfa

Kayıp Rus Turistin Arama Çalışmalarından Sonuç Alınamadı

Kayıp Rus turistin arama çalışmalarından sonuç alınamadı Havanın kararması sebebiyle Oymapınar Baraj Gölündeki çalışmalar yarın sabaha kadar durdurulduANTALYA - Manavgat Oymapınar Baraj Gölünde eşi ve 2 çocuğuyla birlikte tura katılan ve yüzme molasında girdiği gölde kaybolan Rus uyruklu...

30.08.2017 21:50

Kayıp Rus turistin arama çalışmalarından sonuç alınamadı

Havanın kararması sebebiyle Oymapınar Baraj Gölündeki çalışmalar yarın sabaha kadar durduruldu

ANTALYA - Manavgat Oymapınar Baraj Gölünde eşi ve 2 çocuğuyla birlikte tura katılan ve yüzme molasında girdiği gölde kaybolan Rus uyruklu turist Nikolai Belov'in bulunması çalışmalarından ilk gün sonuç alınamadı. Havanın kararması sebebiyle ara verilen çalışmalara yarın sabah günün ilk ışıklarıyla yeniden başlanacak.

Nikolai Belov'un kaybolduğu yerde jandarma ve 112 ekipleri tarafından yapılan aramalardan sonuç alınamazken, Rus turistin bulunabilmesi için Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi Dalgıçları baraj gölünde çalışma başlattı. Nikolai Belov'un kaybolduğu Oymapınar Baraj Gölünde eşi ve olayı gören diğer tanıkların göstermiş olduğu yerde Deniz Polisi dalgıçları tarafından yapılan aramadan sonuç alınamadı. Bölgede görüşün yok denilebilecek kadar az olduğunu belirleyen dalgıçlar havanın kararmasının ardından arama çalışmalarını sonlandırdı. Rus turistin eşi ve iki çocuğu arama çalışmalarının tamamlanmasının ardından Side'de tatil yaptıkları otele geri döndü.

Arama çalışmalarının yarın sabah AKUT, Antalya Büyükşehir belediyesi ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekiplerinin katılımıyla yeniden yapılacağı bildirildi.

Kayıp Rus Turistin Arama Çalışmalarından Sonuç Alınamadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayıp Rus Turistin Arama Çalışmalarından Sonuç Alınamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement