Kaymakam Öztürk Türkiye 3. Olan Tahirli Öğrenciye Laptop Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Öztürk Türkiye 3. Olan Tahirli Öğrenciye Laptop Hediye Etti

Kaymakam Öztürk Türkiye 3. Olan Tahirli Öğrenciye Laptop Hediye Etti

Türk Telekom Genel Müdürlüğünün "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve İletişim" teması altında düzenlediği, resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında Türk Telekom Tahir Ortaokulu öğrencisi Habip Yılmaz şiir dalında Türkiye 3. oldu.

11.06.2017 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom Genel Müdürlüğünün "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve İletişim" teması altında düzenlediği, resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında Türk Telekom Tahir Ortaokulu öğrencisi Habip Yılmaz şiir dalında Türkiye 3. oldu. Anakara'da düzenlenen ödül töreninde ödülünü Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'dan alan Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir beldesinde Türk Telekom Tahir orta okulu öğrencilerinden Habip Yılmaz'a Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk tarafından Laptop hediye edildi.

Kaymakam Öztürk'ü makamında ziyaret eden Türk Telekom Tahir Orta Okulu Müdürü ve öğretmenleri ile Türkiye 3. Habip Yılmaz başarılarını ve mutluluklarını İlçe kaymakamı ile paylaştı.

Eleşkirt ilçesinden böyle büyük bir başarının başka kendisi olmak üzere bütün ilçe halkını gururlandırdığını dile getiren Kaymakam Recep Öztürk ilçede bu tür başarıların kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini ve öğrencilerin yapacakları çalışmalarda her zaman üzerine düşeni yapacağını söyledi.

Konuşmanın ardından Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztük tarafından Habip Yılmaz'a laptop hediye edilerek başarısı taktir edildi.

Türkiye 3.olarak Eleşkirt'in gururu olan Habip Yılmaz Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk'e kendileri kabul ettikleri için ve güzel hediye için teşekkür etti. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Öztürk Türkiye 3. Olan Tahirli Öğrenciye Laptop Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement