Kaymakam ve Eşi, Pansiyon Öğrencilerini Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam ve Eşi, Pansiyon Öğrencilerini Sevindirdi

Kumluca Kaymakamı Salih Işık ve Eşi Saadet Işık, Ziya Gökalp Yatılı Bölge İlköğretim Okulunda (yibo) Kalan Öğrencileri Ziyaret Etti

27.01.2011 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Kaymakamı Salih Işık ve eşi Saadet Işık, Ziya Gökalp Yatılı Bölge İlköğretim Okulunda (YİBO) kalan öğrencileri ziyaret etti.

Kumluca Ziya Gökalp Yatılı Bölge İlköğretim Okulunda (YİBO) gerçekleştirilen etkinliğe Kumluca Kaymakamı Salih Işık, eşi Saadet Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Şube Müdürü Semih Akça, Okul Müdürü Mehmet Bakırer, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maddi imkanları kısıtlı öğrencilerin tüm ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını, buradaki çocukların tek ihtiyaçlarının aile sıcaklığı olduğunu söyledi. Işık, bu eksikliği de zaman zaman düzenledikleri etkinliklerle gidermeye çalıştıklarını belirterek, şöyle devam etti:

'Ziya Gökalp Yatılı Bölge İlköğretim Okulu pansiyonunda kalan öğrencilerimizle yarıyıl tatili öncesinde bir akşam berber olarak onlarla vakit geçirmek istedik. Eşimle birlikte öğrencilerimizle sohbet ettik, onlara yaş pasta ikramında bulunduk. Ayrıca öğrencilere yarıyıl tatilinde okumaları için birer kitap hediye ettik. Öğrencilerimiz de biz de çok mutlu olduk. Bu gibi etkinliklerimizi bundan sonra da devam ettireceğiz.'

(MÇ-GÜÇ-YB) - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam ve Eşi, Pansiyon Öğrencilerini Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement