Kayseri Uzaklaştırmalı Koca, 11 Yıllık Eşini Tabancayla Vurdu - Son Dakika
Güncel

Kayseri Uzaklaştırmalı Koca, 11 Yıllık Eşini Tabancayla Vurdu

Kayseri'de, Murat Cuntar (39) boşanma aşamasında olduğu 11 yıllık eşi Turna Gül Cuntar (35) ile barışmak için gittiği evde ret cevabı alınca dehşet saçtı.

22.10.2018 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de, Murat Cuntar (39) boşanma aşamasında olduğu 11 yıllık eşi Turna Gül Cuntar (35) ile barışmak için gittiği evde ret cevabı alınca dehşet saçtı. Eşi Turna Gül'ü tabanca ile göğsünden vurarak ağır yaralayan öfkeli koca, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Merkez Kocasinan ilçesi Saraybosna Mahallesi 41'inci Sokakta yaşanan olayda, Murat Cuntar ile Turna Gül Cuntar arasında şiddetli geçimsizlik olması üzerine Turna Gül boşanma kararı aldı. Eşinden şiddet gören kadın kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Besicilik yapan Murat Cuntar, uzaklaştırma kararına rağmen evine giderek Turna Gül ile barışmak istedi. Hayır cevabı alan Cuntar, belinden çıkardığı tabanca ile talihsiz kadını göğsünden ağır yaraladı. Sesleri duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine 112 ve 155 ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı kadını Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırdı. Olay yerinden kaçan cani koca ise, evlerine yakın olan Sinan Köprüsünde olayı gerçekleştirdiği tabanca yakalandı. Ailenin 2 çocuğu olduğu öğrenilirken, olay sırasında okulda olduğu bildirildi. Gözaltına alınan Murat Cuntar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kayseri Uzaklaştırmalı Koca, 11 Yıllık Eşini Tabancayla Vurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Uzaklaştırmalı Koca, 11 Yıllık Eşini Tabancayla Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement