Kazdağları Gezileri Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Kazdağları Gezileri Sona Erdi

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Kazdağları gezileri sona erdi.

08.09.2017 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Kazdağları gezileri sona erdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Kazdağları'na Sahip Çıkmaya Gidiyoruz" sloganıyla düzenlenen gezilerinin bu yılki bölümünün tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada, 7 yıldır düzenlenen gezilere 500 kişinin katıldığı, Çanakkale Belediyesi önünden hareket eden araçların Bayramiç Evciler Köyü, Alabalık Tesisleri, Ayazma mesire yeri başta olmak üzere Kazdağları'nın pek çok noktasını ziyaret ettiği ifade edildi.

Gezilere katılanların bölgenin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı yakaladığı aktarılan açıklamada, şunlara yer verildi:

"Bunun yanı sıra profesyonel rehber eşliğinde doğa yürüyüşleri gerçekleştirerek bölgeye ilişkin fikir edinme şansı yakalayan kentlilerimize, bölgede uzun süredir yürütülen madencilik faaliyetleri ve bu çalışmaların bölgeye olan zararları anlatıldı. Geziler kapsamında anket çalışmasına da katılan kentlilerimizin büyük çoğunluğu, Kazdağları gezisini oldukça verimli ve başarılı bulduğunu ifade ederken, bölgedeki madencilik faaliyetlerinin zararları ve olumsuz yönleri konusundaki bilgilendirmeden de memnuniyet duyduklarını dile getirdi."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kazdağları Gezileri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement