Kiraz'ın Kadınları Tuvallerle Ödemiş'e Taşındı - Son Dakika
Yerel

Kiraz'ın Kadınları Tuvallerle Ödemiş'e Taşındı

Kiraz\'ın Kadınları Tuvallerle Ödemiş\'e Taşındı

Ödemiş'in kurtuluş etkinlikleri içerisinde yer alan fotoğraf ve resim sergilerinin ardından Özlem Hadimli'nin resimleri Ödemişli sanatseverlerle buluştu.

17.09.2013 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş'in kurtuluş etkinlikleri içerisinde yer alan fotoğraf ve resim sergilerinin ardından Özlem Hadimli'nin resimleri Ödemişli sanatseverlerle buluştu.

Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi'nde açılan resim sergisinde yağlı boya ve akrilik boyama tarzıyla yapılmış 24 eser sergilendi.

Sergi açılışına sergi sahibi Resim Öğretmeni Özlem Hadimli, Ödemişli ressamlardan Mustafa Ali Kasap, Kerim Gürses, Filiz Hallıoğlu, ÇYDD Ödemiş Şube Başkanı Ömer Akşahan ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Mustafa Ali Kasap, "Türk kadınının toplum içindeki yerini, bölgemizin kadınlarını, geleneğini, göreneğini, günlük yaşantılarını fırçayla ele alan arkadaşımız Özlem Hadimli'ye

Ödemiş'te açtığı sergiden dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün burada sanata önem veren, sanatsız yaşayamayan bir topluluk var. Ressam arkadaşlarımız burada, yazar arkadaşlarımız burada, ben arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Özlem arkadaşımızla, Mustafa Ali Kasap resim atölyesinde birlikte çalıştığımız zamanlar da oldu. Kapım ona her zaman açık. Bundan sonra daha çok kişisel sergiler açmasını temenni ediyorum" dedi.

Kiraz Ortaokulu'nda resim öğretmeni olarak çalışan Özlem Hadimli, resimlerinde Kiraz'ın kadınlarını, gelenek ve göreneklerini, günlük yaşantılarını ele aldığını belirtti. Hadimli, "Benim Ödemiş'te ilk sergi deneyimim. Bu anlamda bana destek veren, yardımcı olan Ödemiş Belediyesi'ne, Filiz Hallıoğlu'na, Mustafa Ali Kasap hocama teşekkür ediyorum" dedi. Serginin 21 Eylül'e kadar açık kalacağı belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraz'ın Kadınları Tuvallerle Ödemiş'e Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement