Kırıkkale'deki Patlamada 4'üncü İşçinin de Cesedine Ulaşıldı (3) - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'deki Patlamada 4'üncü İşçinin de Cesedine Ulaşıldı (3)

Kırıkkale\'deki Patlamada 4\'üncü İşçinin de Cesedine Ulaşıldı (3)

HARB İŞ.Türk Harb- İş Genel Başkanı Bayram Bozal, Kırıkkale'de askeri Mühimmat Deposu'ndaki patlamada 4 işçinin hayatını kaybettiğini hatırlatarak, bu işçilerin 'görev şehidi' ilan edildiğini açıkladı.3713 sayılı yasanın, terörle mücadele edenleri şehit saydığını belirten Bozal, Kırıkkale'de çalışan işçilerin de terörle mücadele çerçevesinde iş yaptığını söyleyen Bayram Bozal, şöyle dedi."Kazada hayatını kaybeden arkadaşlarımız Salih Erkeç, Adnan Dağdeviren, Samed Aygar ve Cezayir Çalışkan görev şehitlerimizdir.

03.01.2012 15:16

Kırıkkale'deki PATLAMADA 4'ÜNCÜ İŞÇİNİN DE CESEDİNE ULAŞILDI (3)

HARB İŞ: ÖLENLER GÖREV ŞEHİDİ İLAN EDİLDİ

Türk Harb- İş Genel Başkanı Bayram Bozal, Kırıkkale'de askeri Mühimmat Deposu'ndaki patlamada 4 işçinin hayatını kaybettiğini hatırlatarak, bu işçilerin 'görev şehidi' ilan edildiğini açıkladı.

3713 sayılı yasanın, terörle mücadele edenleri şehit saydığını belirten Bozal, Kırıkkale'de çalışan işçilerin de terörle mücadele çerçevesinde iş yaptığını söyleyen Bayram Bozal, şöyle dedi:

"Kazada hayatını kaybeden arkadaşlarımız Salih Erkeç, Adnan Dağdeviren, Samed Aygar ve Cezayir Çalışkan görev şehitlerimizdir. Arkadaşlarımızın şehit sayılması için Kara Kuvvetleri Komutanlığı nezdindeki girişimlerimiz dikkate alınmış ve bu arkadaşlarımız görev şehidi ilan edilmiştir." - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'deki Patlamada 4'üncü İşçinin de Cesedine Ulaşıldı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement