Kırklareli Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi - Son Dakika
Güncel

Kırklareli Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi

Kırklareli Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

08.03.2016 08:48

Kırklareli Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile DİSK Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen'in katılımıyla belediye şantiyesinde gerçekleştirilen toplantıda imzalanan sözleşme 109 memuru kapsıyor.

Kesimoğlu, imza töreni öncesinde yaptığı konuşmada, toplu iş sözleşmesinin herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sözleşmenin iki yıllık olduğunu ifade eden Kesimoğlu, toplu iş sözleşmesi ile çalışanların hak ve çıkarlarını hukuksal olarak güvence altına alındığını söyledi.

Her zaman emekten ve emekçiden yana olduğunu aktaran Kesimoğlu, "Hayatımın her aşamasında emekten ve emekçi arkadaşlarımdan yanında oldum. Emekçinin teri soğumadan emeğinin karşılığını en iyi noktada alması gerekir. Sözleşmenin herkese hayırlı olması diliyorum. İşçilerimizin haklarını korumak, geliştirmek ve geleceğe taşımak için elimizden geleni yaptık. Bu farklarla birlikte bir parçada olsa geleceğe güvenle bakacak noktada olacağız" diye konuştu.

Şen'de sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak sendika olarak işçilerin haklarını en iyi şekilde korumak için çalıştıklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement