Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin’e ziyaret.

23.05.2014 12:27

Türk Eğitim-Sen Kırklareli Şube Başkanı Mehmet Kızılay, Lüleburgaz Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin'i ziyaret etti.

Kızılay, ziyarette, Nedim Çetin'e başarılar diledi.

Sendika olarak her zaman öğretmenlerin en iyi şartlarda çalışmaları için uğraş verdiklerini belirten Kızılay, Lüleburgaz'da eğitim kalitesinin çok iyi olduğunu ve daha da artacağına inandıklarını ifade etti.

Çetin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Lüleburgaz'da "Spor Şöleni" düzenlendi

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce "Spor Şenliği" düzenlendi.

İlçe Müdürü Soner Polat, 8 Kasım Stadyumu'nda düzenlenen şenlikte, düzenledikleri etkinliklerle ilçede sporu sevdirmeye çalıştıklarını söyledi.

Küçük çocukları spora teşvik etmek amacıyla sportif faaliyetleri artırdıklarını belirten Polat, tüm çocukları ve gençleri düzenledikleri etkinliklere beklediklerini ifade etti.

Polat, daha sonra, Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca ile üzerinde spor kategorilerinin yazılı olduğu 560 tişörtü katılımcılara dağıttı.

Güvercin Kanarya ve Kümes Hayvanları Festivali

Lüleburgaz Belediyesi ile Lüleburgaz Kürklü Kanatlı Kümes Hayvanları Derneği işbirliğiyle, 11. Geleneksel Güvercin Kanarya ve Kümes Hayvanları Festivali düzenlenecek.

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, yaptığı açıklamada, festivalin 1 Haziran'da düzenleneceğini belirtti.

Lüleburgaz kapalı pazar yerinde düzenlenecek festivalde değişik türdeki kuşların tanıtılacağını ifade eden Özkan, tüm vatandaşları festivale davet etti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement