Kırmızı Rujunuz Tek Seansla Daha Dolgun Dursun - Son Dakika
Güncel

Kırmızı Rujunuz Tek Seansla Daha Dolgun Dursun

Yaz mevsimi yaklaşıp havalar ısınmaya başladıkça gideceğiniz davetler, balolar ve eğlencelerin sayısı da artmaya başladı.

15.05.2014 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz mevsimi yaklaşıp havalar ısınmaya başladıkça gideceğiniz davetler, balolar ve eğlencelerin sayısı da artmaya başladı. Katıldığınız etkinliklerde sadece giysiniz ve saçınızla değil dolgun dudaklarınız ve kırmızı rujunuzla da dikkat çekmek ve herkesi hayran bıraktırmak istiyorsanız kendinizi ehil ellere bırakın. Alanının önde gelen isimlerinden olan Estetik Dermatolog Yardımcı Doçent Dr. Melisa Eczacıbaşı, sadece tek bir seansla 12 aya kadar dolgun dudaklara sahip olmanın sırlarını veriyor.

15.05.2014 Bakım, güzellik ve estetik görünme bir kadın için vazgeçilmezler arasındadır. Bir kadın çantasında mutlaka bir göz kalemi, bir allık ve dudakları için bir parlatıcı bulundurmaya özen gösterir. Siz de kendisine önem veren ve güzel görünmek isteyen kadınlar arasındaysanız acısız ve ağrısız bir şekilde muhteşem bir gülüşe ve iddialı dudaklara sahip olabilirsiniz.

Dermatoloji dalında ihtisasını tamamladıktan sonra Amerika, Fransa ve Almanya dâhil birçok ülkede çalışmalarına devam eden Yardımcı Doçent Dr. Melisa Eczacıbaşı, tek seansla dudak yapısı ince olan kadınların imdadına yetişiyor. Dolgun ve belirgin dudaklar için özel bir uygulama gerçekleştiren Dr. Melisa Eczacıbaşı, tıbbi yöntemi tek seansta ve ortalama 15-30 dakikada sonlandırıyor.

Uygulamadan önce bölgeye anestezik etkili bir krem sürüldüğünü belirten Dr. Melisa Eczacıbaşı, "Bir süre beklendikten sonra dudak çizgilerinin içine ve dudak yapısına da dolgu maddesi enjekte ediyoruz. Bu sayede dudak çizgisi belirginleşip dudakların daha dolgun bir görünüme sahip olması sağlanıyor" şeklinde anlattı. Dr. Eczacıbaşı, uygulama sayesinde dudakların 6 ila 12 ay arasında bu görünümünü koruduğunun altını çizdi. Muayenehane şartlarında gerçekleştirilen işlemin tamamen doğal olduğuna dikkat çeken Dr. Eczacıbaşı, "Kesinlikle hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır" dedi.

En çok tercih edilen dudaklar

Dr. Melisa Eczacıbaşı, kendi doğal dudak çizginizi koruyarak dudakları bir dereceye kadar şekil vermenin mümkün olduğunu söylüyor. Önemli olan güvenilir dolgu maddeleri kullanarak dudağın doğallığını da bozmadan uygun şekli seçmektir. Bu konuda en çok tercih ettikleri ve güvenilir olan madde ise hyaluronik asit olduğunu savunan Dr Melisa Eczacıbaşı, en çok tercih edilen dudak şekillerini şöyle anlattı:

Klasik: Genellikle yaşın ilerlemesine bağlı gelişen dudaklardaki hacim azalır. Dudaklar yavaş yavaş kendi doğal formunu kaybeder. Özellikle alt dudak incelir ve içe doğru kavis yapar. Üst dudağın inceldiği ve içeriye doğru bir çöküş gösterdiği durumlarda tercih edilir. Dudakları daha genç ve hacimli bir görüntü verir. Yüzde genel bir toparlama sağlar. Burada amaç şekil değiştirmekten çok dudakların gençliğini ve doğallığını korumaktır. Hale Berry'nin dudaklarını buna örnek verebiliriz.

Kelebek: Dudak şekilleri arasında en az görünenidir. Ergenlik dönemlerinde bu dudak şekli daha çok görünse de yaşın ilerlemesiyle birlikte kolajendeki hacim azalması nedeniyle dudak orta hattan yana doğru bir kayma gösterir. Dudaklar dıştan bakıldığında genelde V harfi şeklinde görünür.

Yaşla birlikte azalan hacim ise çok abartılmadan ince uçlu bir iğne ile 10-15 dk bir uygulama sayesinde yerine konabilir. Taylar Swit'i bu dudağa sahip olan ünlülerden biri olarak söyleyebiliriz.
Hollywood stili: En çok beğenilen form olmakla birlikte pek az kadının yüz hatlarıyla uyum sağlar. Hem alt hem üst dudak dolgun görülür. Bunun doğru uygulaması Monica Belluci'dir… Hem üst hem alt dudağın uygun dolgu maddesiyle uygun dozlarda hacimlendirilir.

Gül: Genelde yüzlerinde oldukça dolgun bir dudağa sahip olmak isteyen ama bu sonuca ulaşmak için estetik operasyonları tercih etmeyen kişilerin tercihidir. Bu formdaki dudaklar gereğinden biraz fazla miktarda hacimli olduğu için, yüzün şekli elmacık kemiklerinin belirginliği ve çene hacmi bu uygulamayı yapmadan önce başlıca önem vermemiz gereken durumlardır. Hollywood yıldızları arasında bu dudak şeklini Angelina Joli'de görebiliriz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırmızı Rujunuz Tek Seansla Daha Dolgun Dursun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement