Kocaeli 23. Kent Bayramlaşmasında Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Kocaeli 23. Kent Bayramlaşmasında Buluşacak

Kocaeli 23. Kent Bayramlaşmasında Buluşacak

Kocaeli 23. Geleneksel Kent Bayramlaşması, Ramazan Bayramı’nın ilk günü saat 14.00’te Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak.

15.07.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli 23. Geleneksel Kent Bayramlaşması, Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 14.00'te Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi tarafından bu yıl 17 Temmuz Cuma düzenlenecek 23. Geleneksel Kent Bayramlaşması'nın hazırlıkları tamamlandı. Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, düzenlenen basın toplantısında Ramazan Bayramı'nın ilk günü saat 14.00'te Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Kent Bayramlaşmasına tüm Kocaeli halkını davet etti.

Fuar içinde yer alan Kocaeli Kent Konseyi'nde gerçekleşen basın toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Kocaeli Valiliği AB İl Koordinatörü Enver Düz ve Kent Konseyi temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Kent Konseyi Başkanı Köktürk, "Başta barış ve huzur olmak üzere birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızın pekişeceği, her kesimden, her görüşten insanımızla bir araya geleceğimiz Kent Bayramlaşması'na bütün Kocaeli halkını davet ediyoruz" dedi.

Köktürk, basın toplantısında 23. Geleneksel Kent Bayramlaşması öncesinde siyasi parti il başkanlıkları, basın kuruluşları, sendikalar, odalar ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlattı. Köktürk, yaptıkları bu ziyaretlerde ilgili kişileri Kent Bayramlaşması'na davet ettiklerini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli 23. Kent Bayramlaşmasında Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement