Kocaeli'de Kitap Fuarını İlk Gün 28 Bin 417 Kişi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'de Kitap Fuarını İlk Gün 28 Bin 417 Kişi Ziyaret Etti

Kocaeli\'de Kitap Fuarını İlk Gün 28 Bin 417 Kişi Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl dördüncünü düzenlediği ve Cumartesi günü kapılarını açan Kitap Fuarı ilk gün kitapseverlerin akınına uğradı.

13.05.2012 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl dördüncünü düzenlediği ve Cumartesi günü kapılarını açan Kitap Fuarı ilk gün kitapseverlerin akınına uğradı. Kitap Fuarı'nı ilk gün 28 bin 417 kişi ziyaret etti.

Bu yıl Türkiye'nin ikinci büyük ziyaretçi sayısını hedefleyen Kitap Fuarı ilk gün ulaştığı rakamla amacına emin adımlarla ilerliyor.

Vatandaşların kitap fuarına olan ilgisinde fuarın geniş kitlelere hitap etmesi büyük rol oynuyor. Kitap severler, 350 yayınevinin yer aldığı fuarda ayrıca Türkiye'nin en önemli yazarları ile buluşma imkanı yakalıyor. Ünlü yazarlar ayrıca okurları için kitaplarını da imzalıyor. Fuar da Orhan Koloğlu, Ahmet Ümit, Bejan Matur, Mümtazer Türköne

gibi tanınmış yazarlar kitapseverlerle buluştu.

Kocaeli Kitap Fuarı'na olan ilgide fuarın bu yıl Van adına üstlendiği sosyal sorumluluk projesi de önemli etken oldu. "Bi bana Bi Van'a" adlı proje çerçevesinde düzenlenen kitap kampanyası vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Kitap Fuarı'nın içinde kurulan dev kumbaraya atılan kitaplarla biri Van'da diğeri Kocaeli'nde olmak üzere iki ayrı kütüphane açılacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli'de Kitap Fuarını İlk Gün 28 Bin 417 Kişi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement