Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Pekin : "Burada Bize Çamur Atılırken Aynı Zamanda Devletimize de... - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Pekin : "Burada Bize Çamur Atılırken Aynı Zamanda Devletimize de...

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Pekin : "Burada Bize Çamur Atılırken Aynı Zamanda Devletimize de...

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, “ Burada bize çamur atılırken aynı zamanda devletimize de çamur atılıyor” dedi.

08.03.2018 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, " Burada bize çamur atılırken aynı zamanda devletimize de çamur atılıyor" dedi.

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin Pazar günü düzenlenecek kongre öncesinde hakkında çıkan iddialara düzenlediği basın toplantısında yanıt verdi. Toplantıda yönetim kurulu üyeleri Osman Özcan, Hakan Sin, Fuat Özdağ ve Nail Kurter yer aldı.

Toplantıda yaptığı konuşmasında seçimlerde şaibe olduğu iddiasına yanıt veren Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Pekin, "Biz tarihi olan bir devletin mensuplarayız. Bu devlet öyle kolay kurulmadı. Biz bu devlete çamur ata ata ancak devletimizi yok ederiz. Komşularımızdaki durum zaten malum. Eğer seçimde şaibe vardıysa neden seçimden sonra şikayet edilmedi. Seçimler Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılıyor. Kesinlikle Ahmet Pekin, Hasan ya da Hüseyin yapmıyor. Burada bize çamur atılırken aynı zamanda devletimize de çamur atılıyor. Eğer seçimde şaibe var deyip bunu söylüyorsanız devlete saygısızlık yapıyorsunuz, bizde bunu yaptırmayız" dedi.

Yapılan organizasyonlarda kendilerinin de odaya maddi yardım yaptıklarını belirten Başkan Pekin, "Odamızın borçlandırıldığı söyleniyor. Bu odanın bütçesi belli. Nasıl borçlandıracağız onu da ben çözemedim. Gümrük Ticaret Bakanlığı'na bağlı bir kuruluş. 930 tane üyemiz var. 170 kişi aidatını ödemiş. Biz o insanlara bir sabırla, ilgiyle yaklaşıyoruz. Kaldı ki biz Ankara'ya gidip gelişlerimizde, yapmış olduğumuz organizasyonlarda ben şahsi cebimden, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız şahsi ceplerinden bu odaya yardım etmişlerdir. Herhalde bizim arkadaşlarımızın odaya yardım etmelerini borç olarak değerlendirdiler. Kafaları karışmış çünkü insanlar maddesel oldukları için bu insanların gönülden maddi ve manevi isteklerini anlayamıyor demektir" şeklinde konuştu.

Çok önemli projelerin odluğunu belirten Pekin, "Şuana kadar bizim yapmış olduğumuz hayati önem taşıyan 3 tane proje var. Arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Bütün yönetim kurulu ve komisyon üyesi arkadaşlarım bütün projeleri kendileri takip ediyor. Ama Kocaeli ve Türkiye'yi ilgilendiren 3 tane proje WEB Tapu, Belediye İş Takip Protokolü, Dijital Oda. Bunlar internet çağında yaşadığımız şu ortamda mesleklerimizin ileriye gitmesi için ihtiyaç olan devletin işleyişinin de tamamen elektronik ortamda olması, bizimde mesleğimizi yarınlarda bu şekilde yapmamızı gerektirecek. Bizim yapmış olduğumuz bu projeleri diğer odalarımız bu projeleri fark olarak vermişlerdir" ifadelerini kullandı.

Tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını dile getiren Pekin, "Biz etik kurallara dikkat ediyoruz. Bir meslek odası olduğu için hiçbir siyasi partiyle birinci dereceden ilişkisi yok ama bütün siyasi partilerde eşit mesafede. Tamamıyla bu odayı bütün yöneticilerimizle, alt kadrolarımızla birlikte yönettiğimiz için alınan kararların hepsi meslek odamıza katkı sağlasın derdindeyiz" dedi.

Basın toplantısı çekilen toplu fotoğrafın ardından sonlandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Pekin : 'Burada Bize Çamur Atılırken Aynı Zamanda Devletimize de... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement