Konya Cinayetle Sonuçlanan Gürültü Kavgasında Küfür Etmeseydi Yaşayacaktı' - Son Dakika
3.Sayfa

Konya Cinayetle Sonuçlanan Gürültü Kavgasında Küfür Etmeseydi Yaşayacaktı'

Konya'da bir lokantada gürültü nedeniyle çıkan 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı kavganın şüphelisi 1'i çocuk 3 kişi tutuklandı.

31.07.2018 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da bir lokantada gürültü nedeniyle çıkan 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı kavganın şüphelisi 1'i çocuk 3 kişi tutuklandı. Şüphelilerden Erol Albayrak (34), Küfür etmeseydi şimdi yaşayacaktı. 10 kişi bir çocuğu dövüyor.dedi. Kavga anaları da güvenlik kamerasına kaydedildi. Olay, geçen Pazar günü saat 14.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Şehit Nazım Bey Sokak üzerinde bulunan bir lokanta meydana geldi. Musa Yıldız'a (40) ait lokanta civarında motosikletiyle gezen K.Y.(15), iddiaya göre iş yeri çalışanları tarafından gürültü yapıp, müşterileri rahatsız ettiği ileri sürülerek dövüldü. Dayak yiyen ve halasının üzerine nüfusa kaydı yapılan K.Y., balıkçılık yapan babası Erol Albayrak'ın(34) yanına gidip, durumu anlattı. Albayrak'ta yanına meslektaşı ve aynı zamanda arkadaşı olan Bekir Sağlık ile oğluyla birlikte ellerinde tüfek ve sopalarla lokantaya gelip, saldırdı. Kavgada Albayrak, çuvalın içindeki av tüfeğini çıkartıp iş yeri sahibi Musa Yıldız, çalışanlar Mehmet Çerezci (39), Ahmet Altan (28), Umut Avcı (17) ve Bekir Taha Yılmaz'ın (17), üzerine ateş açtı. 5 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulanslarla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Musa Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, lokantanın güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde, K.Y.'nin olaydan yarım saat kadar önce lokantanın bir çalışanı tarafından, iş yerinin arka kısmında boğazı sıkılarak dövüldü. Daha sonra K.Y., babası Albayrak ve ve babasının arkadaşı Sağlık, ellerinde sopalarla iş yerine geldi. K.Y., elindeki sopayla o sırada sırtı dönük olan bir garsona sopayla saldırdı. Karşılıklı çıkan sopalı kavga iş yerinin dışına taştı. Albayrak da kavga sırasında çuvalın içindeki tüfeği çıkartıp ateş açması üzerine iş yeri sahibi ve çalışanlar kaçışmaya başladı. Yaralanan iş yeri sahibi ise yere yığıldı.

'KÜFÜR ETMESEYDİ ŞİMDİ YAŞAYACAKTI'

Olaydan sonra kaçan şüpheliler Erol Albayrak, Bekir Sağlık ve K.Y., polis merkezine gidip teslim oldu. K.Y., 18 yaşından küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Polisteki sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Gazetecilerin 'Niçin saldırdınız ' sorusunu üzerine Erol Albayrak, Küfür etmeseydi şimdi yaşayacaktı. 10 kişi bir çocuğu dövüyor.dedi. Bekir Sağlık de Herkesin küfür ettiği yanına kalmayacak. Adam olsun adam gibi yaşasın. Küfür ettiği için bunlar oldu. Öyle herkesin namusu yerinde değil oğlum. dedi Şüpheliler Erol Albayrak, oğlu K.Y. ve Bekir Sağlık, 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Konya Cinayetle Sonuçlanan Gürültü Kavgasında Küfür Etmeseydi Yaşayacaktı\'
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Konya Cinayetle Sonuçlanan Gürültü Kavgasında Küfür Etmeseydi Yaşayacaktı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement