Konya'da çöken binanın önünde yayın yapan muhabire, vatandaşlar saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Konya'da çöken binanın önünde yayın yapan muhabire, vatandaşlar saldırdı

Konya'da 2 katlı kerpiç evin çökmesi sonucu bölgeden canlı bilgilendirme yapan DHA muhabiri, mahalle sakinlerinin tekme tokat saldırısına uğradı. Vatandaşlar muhabire, "Hayırdır abi ne yapıyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

10.12.2019 12:23  Güncelleme: 13:16

Konya'nın Karatay ilçesinde çöken binayla ilgili gelişmeleri aktaran DHA Muhabiri Hasan Dönmez, canlı yayında mahalleliler tarafından saldırıya maruz kaldı.

KÜFÜR EDİP TOKAT ATTILAR

Karatay ilçesinde 2 katlı kerpiç evin çökmesi sonucu enkaz altında kalan 3 kişi öldü. Bölgedeki sıcak gelişmeleri canlı yayında aktarırken vatandaşlar saldırdı. Küfürler savuran mahalle sakinlerinin tekme tokat attığı anlar anbean canlı yayına yansıdı.

Konya'da çöken binanın önünde yayın yapan muhabire, vatandaşlar saldırdı

KONYA'DA EV ÇÖKTÜ

Akçeşme Mahallesi Burç Sokak'ta 2 katlı kerpiç evin bir kısmı çöktü. Evin birinci katında oturan Sultan Dakım ile kızı ve oğlunun çocukları Muhammet Dakım ve Bektaş Dakım, enkaz altında kaldı. Sabah evin çöktüğünü fark eden komşuları, polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, AFAD, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yoğun çabası sonucu babaanne ve torunlarının cesetlerine ulaşıldı. 3 kişinin cansız bedenleri, otopsi için Konya Numune Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Enkaz altında kalan bir yavru köpek ise kurtarıldı.

Konya\'da çöken binanın önünde yayın yapan muhabire, vatandaşlar saldırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Konya'da çöken binanın önünde yayın yapan muhabire, vatandaşlar saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • Hugo: Bunlar konyalı deil çingene sürüsü 26 61 Yanıtla
  • gülümse...: Bu Konya denen yobazlığın başkenti şehre girmemek için yolunu değiştiren bir benmiyim acaba? Bu lanet şehri kutuplara falan taşıma şansımız olsa keşke... 53 16 Yanıtla
    bence de: eskiden adanalıya kızardım ama adanalı delikanlı oluyor enazından 24 6 GOCA GONYALI: GELME ZATEN BAŞKAN SENİN GİBİ KÜLTÜRLÜ ÖN YARGISIZ İNSANLAR KALDIRAMAZ BU ŞEHRİ 9 19 AKILLI DURMUŞ: KUTUPLARA GİTSELER TUSUNAMİ OLURRRRR.....:) 13 1 Ağlatırım seni: Ulan cenabet Konyayı azına almadan git bir azını yıka 1 12 konyalı şenay : sen hangi şehirdensin konyalıya laf ediyosun senin memleketin çok mu düzgün 1 3
  • FİKRETK: CAHİLLER ŞEHRİ NE OLACAKTI BAŞKA.. AK PARTİNİN OY ALDIĞI ŞEHİRDEN NE HAYIR GELİR.. 37 19 Yanıtla
  • Vah Gonya Vah: Bu iktidarın cahillerden oy aldığı bir kez daha ispatlandı 34 9 Yanıtla
    MERHABA: illa bir tane sığır bu olayı hükümete bağlamasa, bildiği üç-beş kelimeyi söylemese kıyamet kopar maazallah :) 1 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement