Korozo, Ambalaj Endüstrisi Fuarı'nda Göz Doldurdu - Son Dakika
Güncel

Korozo, Ambalaj Endüstrisi Fuarı'nda Göz Doldurdu

Korozo, Ambalaj Endüstrisi Fuarı\'nda Göz Doldurdu

Türkiye ambalaj sanayinin liderliğini üstlenen Korozo, 19. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı'na damgasını vurdu!

14.09.2013 14:23

Ambalaj sektöründe çığır açan yenilikleriyle sektöre öncülük eden Korozo, bu yıl da sektöre ışık tutacak yeniliklerini fuarda gözler önüne serdi.

Türkiye'nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri Korozo, her sene olduğu gibi bu yıl da Ambalaj Sanayicileri Derneği ve TÜYAP işbirliğinde düzenlenen 19. Uluslararası İstanbul Ambalaj Endüstrisi Fuarı'nda yerini aldı. 12-15 Eylül'de düzenlenen Türkiye'nin en büyük ambalaj fuarında, sektöre sunduğu en son yenilikleri paylaşan Korozo; gıda ve medikal uygulamaları için yeni nesil teknoloji ile üretilmiş alt film Koroform'u ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Et, süt ve unlu mamullerle, medikal malzemelerin mükemmel şeffaflık ve parlaklık ile sunulmasını sağlayan Koroform, üretimde enerji tasarrufu ve uzun raf ömrü sağlama özellikleriyle dikkat çekiyor.

40 yıllık deneyime ve ileri teknolojiye sahip olan Korozo'nun daima yüksek kaliteyi hedeflediğini belirten Korozo Grup Genel Koordinatörü Jeki Mizrahi, "Sektördeki gelişmeleri araştırarak tüm yenilikleri müşterilerimize sunan bir marka olarak 50'yi aşkın ülkeye gerçekleştirdiğimiz ihracatla bir dünya markası haline geldik. Bugün gıda ve deterjan ambalajlarından kişisel bakım ve temizlik ürünü ambalajlarına, sanayi streç film, çevreye duyarlı film, vakum torbaları, çok katlı bariyer üst filmler, sert alt filmler ve taşıma torbalarından Koroplast Çöp Torbası ile Mutfak Yardımcısı segmentlerine uzanan geniş yelpazedeki ürünlerimizi ziyaretçilerimizle buluşturuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Korozo, Ambalaj Endüstrisi Fuarı'nda Göz Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement