KÖYDE CESEDİ BULUNAN KADIN, TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika
Güncel

KÖYDE CESEDİ BULUNAN KADIN, TOPRAĞA VERİLDİ

KÜTAHYA'da merkeze bağlı Sekiören köyünde, evine yakın bölgede parçalanmış cesedi bulunan Emine Akçay (68) gözyaşlarıyla toprağa verildi.

01.12.2022 15:58  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KÜTAHYA'da merkeze bağlı Sekiören köyünde, evine yakın bölgede parçalanmış cesedi bulunan Emine Akçay (68) gözyaşlarıyla toprağa verildi. Akçay'ın yapılan ön otopsisinde, bedeninde çok sayıda pençe ve diş izleri tespit edilirken, ayı saldırısına uğradığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Kütahya'ya 16 kilometre uzaklıktaki Sekiören köyünde dün, yol ortasında başı ve bacağı olmayan kadın cesedini görenler, jandarmaya ihbarda bulundu. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, yaptığı araştırmada cesedin, yakında evi bulunan Emine Akçay'a ait olduğunu belirledi. Akçay'ın cansız bedeni, savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Akçay için Sekiören köyünde cenaze namazı kılındı. Evinde alınan helalliğin ardından köy meydanına getirilen Akçay'ın cenazesi, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Sekiören köyü mezarlığına defnedildi.

İLK RAPORA GÖRE AYI SALDIRISI

Akçay'ın ölümü nedeniyle ilgili yapılan ön otopside bedeninde çok sayıda pençe ve diş izlerine rastlandı. Adli Tıp birimleri, Emine Akçay'ın ayı saldırısı sonucu hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

KÖYDE CESEDİ BULUNAN KADIN, TOPRAĞA VERİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KÖYDE CESEDİ BULUNAN KADIN, TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement