Kredi Garanti Fonu AŞ Genel Müdürü Kurnaz: "Kgf, Kobi'lere Verdiği Kefalet ve Üstlendiği Risk ile İşletmelerin Daha Çok Banka Kredisi Kullanabilmelerini Sağlıyor" - Son Dakika
Yerel

Kredi Garanti Fonu AŞ Genel Müdürü Kurnaz: "Kgf, Kobi'lere Verdiği Kefalet ve Üstlendiği Risk ile İşletmelerin Daha Çok Banka Kredisi Kullanabilmelerini Sağlıyor"

Kredi Garanti Fonu AŞ (KGF) Genel Müdürü Hikmet Kurnaz, kurumlarının KOBİ'lere verdiği kefalet ve üstlendiği risk ile işletmelerin daha çok banka kredisi kullanabilmelerini sağladığını söyledi.

12.01.2012 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kredi Garanti Fonu AŞ (KGF) Genel Müdürü Hikmet Kurnaz, kurumlarının KOBİ'lere verdiği kefalet ve üstlendiği risk ile işletmelerin daha çok banka kredisi kullanabilmelerini sağladığını söyledi.

Kurnaz, Aydın Ticaret Odası'nı ziyaret etti. KGF'nin küçük ve orta ölçekli işletmeler için sağladığı kefalet ve bu işletmelere verdiği destekler hakkında bilgi veren Kurnaz şöyle konuştu:

"KGF, küçük ve orta ölçekli işletmeler için sağladığı kefaletle bu işletmelere destek vermekte, yatırımlarının ve işletmelerinin finansmanında banka kredisi kullanmalarını mümkün hale getirmektedir. Özellikle yeni ve küçük işletmelerin banka kredisine ulaşması çok güçlü bir teminatı gerekli kılmaktadır. Öte yandan KOBİ'lerin uzun vadeli kredi kullanmalarında da bankaca talep edilen yüksek teminatlar önemli bir engel olarak ortaya çıkmaktadır. KGF, KOBİ'lere verdiği kefalet ve üstlendiği risk ile bu işletmelerin daha çok banka kredisi kullanabilmelerini sağlamakta, uzun vadeli ve uygun maliyetli kredilerden küçük işletmelerimizin de yararlanmasını mümkün hale getirmektedir."

KGF Aydın şubesinin 23 Ocak'ta Aydın Ticaret Odası'nın beşinci katında hizmete gireceği bilgisini veren Kurnaz, şube müdürlüğüne Şükrü Özden'in atandığını sözlerine ekledi.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kredi Garanti Fonu AŞ Genel Müdürü Kurnaz: 'Kgf, Kobi'lere Verdiği Kefalet ve Üstlendiği Risk ile İşletmelerin Daha Çok Banka Kredisi Kullanabilmelerini Sağlıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement