Kripto Vurgun Filmi - Son Dakika
Sinema

Kripto Vurgun Filmi

Kripto Vurgun Filmi

Kripto Vurgun filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kripto Vurgun filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

12.06.2019 08:54

Kripto Vurgun'da, genç bir ajanın kara para aklama çetesiyle mücadelesine odaklanıyor. Karmakarışık bir yolsuzluk ve dolandırıcılık ağını araştırmakla görevlendirilen ajan, değişen ekonomik düzende aile çiftliklerini ayakta tutmaya çalışan babası ve abisinin yaşadığı memleketi New York’a gelir. Ajan kısa süre içerisinde kendini, gizemli bir sanat simsarının, kripto para meraklısından siber dedektife dönüşen bir adamın ve acımasız müşterilerinin ihaleleriyle ilgilenen yozlaşmış bir muhasebecinin içinde yer aldığı tehlikeli bir yeraltı dünyasında tuzağa düşmüş halde bulur.

Yönetmen: John Stalberg Jr.

Senaryo: Carlyle Eubank, David Frigerio, Jeff Ingber

Oyuncular: Cat Alter, Annalé, Alexis Bledel, Sean Cullen, Eric Davis, Jennifer Delora, Marsha Dietlein , Gabe Fazio, Rockie Frigerio, Jeremie Harris, Luke Hemsworth, Jill Hennessy, Vincent Kartheiser, Beau Knapp , Richard Lounello, Alexandra Mazzucchelli, Ron Menzel, Mareli Miniutti, Kevin Moccia, Wayne Pyle, Noel Ramos, Malaya Rivera Drew, Michael J. Rothstein, Kurt Russell, Joseph Siprut, Jason Thomas, Matthew Tompkins, Vinnie Velez, Zac Weinstein, Jermaine Wells, Steven Zebrak, Rosemary Howard

Filmin Türü: Suç

Orijinal Adı: Cyrpto

Yapımcı Firma: Yale Productions

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 105 dk.

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 28.06.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Kripto Vurgun Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement