Kto ile Türk Telekom İş Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Kto ile Türk Telekom İş Protokolü İmzaladı

Kto ile Türk Telekom İş Protokolü İmzaladı

Kayseri Ticaret Odası Türk Telekom ile oda üyelerinin kullanabileceği elektronik haberleşme hizmetlerinin sağlanmasını içeren iş protokolü imzaladı.

27.11.2012 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Odası Türk Telekom ile oda üyelerinin kullanabileceği elektronik haberleşme hizmetlerinin sağlanmasını içeren iş protokolü imzaladı.

Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans salonunda düzenlenen programa Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, Türk Telekom Kayseri Bölge Müdürü Muhammet Katmer, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Palancıoğlu ve Kayseri Ticaret Odası üyeleri katıldı. Protokol töreninde konuşan Türk Telekom Kayseri Bölge Müdürü Muhammet Katmer, "Kayseri'yi bir adım öteye taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu protokol ile bizimde bir farklılığımız olacak. Bu projeye başkanımıza getirdiğimde o günkü heyecanım bugünkünden daha çok. Tabloya bakacak olursak ekonomik bağımsızlık olmadan milli bağımsızlıkta olmuyor. Burada bize düşen görev altyapımızı en iyi duruma getirmek. Bu şekilde Türkiye'yi bu yönüyle söz sahibi yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Ülkemizde 1 dakikada çok şeyler değiştiğini belirten Katmer, "Ülkemizde 1 dakika içerisinde 204 milyon e - posta gönderiliyor, facebook'ta 6 milyon sayfa görüntüleniyor. 100 bin twit atılıp, 47 bin uygulama indiriliyor. 1 dakika içerisinde sayamayacağım daha çok örnekler var. Böyle değişen bir dünyada yaşıyoruz. Böyle bir dünyada söz sahibi olmamız gerekiyor. Türkiye'nin e-ticaret hacmi bu yıl yüzde 60 artarak 40 milyar liraya gidileceği tahmin ediliyor. Türkiye'de 14 bini aşkın e-ticaret sitesi ve 7 milyonun üzerinde kayıtlı müşterisi var. Bundan böyle Kayseri Ticaret Odasının tüm haberleşme sistemleri bizlere emanet. Türk Telekom olarak değerli odamıza her türlü haberleşme hizmetini ve katkıyı sunmaktan dolayı mutluluk duyacağız" şeklinde konuştu.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu ise, "Teknolojinin ilerlediği bir dünyada yaşıyoruz. Tabi ki Kayseri Ticaret Odası olarak bu teknolojiden geri kalacak değiliz. Biz her zaman gelişimden ve büyümeden yanayız. Biz bu hizmetleri Türk Telekom'dan bedelsiz olarak alacağız. Bu teknolojiden bütün Ticaret Odası arkadaşlarımız faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Palancıoğlu da, "Orta Anadolu Kalkınma Ajansı olarak önümüzdeki ay mali destek programını açıklayacağız. Bende ajansta 3 yılımı tamamlamış oluyorum. Bu 3 yıllık süre içerisinde birçok projeye imza attık. Baktığımız zaman 150 projede 35 milyon TL yatırım yapılmış olurken, bölgemizde de toplam 70 milyon TL yatırım yapıldı. Kayseri'de ki bütün sanayimiz ajansımızın mali desteklerinden faydalanabilecek. Dünyada nitelikli üretim çok önemli. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı olarak ticaret erbaplarının farklı sektörlere

girmesini istiyoruz. Baktığımız zaman sağlık sektöründe büyük sıkıntılar yaşayabiliyoruz. İşte maalesef ultrason ve dijital röntgen üretilmiyor. Bunlarda yüzde 90 dışa bağımlıyız. Benim sizlere buradan ricam bu sektörlere de girmenizi rica ediyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kto ile Türk Telekom İş Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement