Düşerken kucağındaki oğlunu fırlatarak kurtaran baba, yaşam savaşını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Düşerken kucağındaki oğlunu fırlatarak kurtaran baba, yaşam savaşını kaybetti

Elazığ'da 5 gün önce bir inşaatta dengesini kaybettiği için kucağındaki oğluyla birlikte merdiven boşluğuna düşerken bebeği Kağan'ı fırlatarak hayatını kurtaran baba, yaşam mücadelesini kaybetti.

02.05.2020 00:09  Güncelleme: 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ailesi ile bir inşaata ev bakmaya giden Bilal Akbulut, bebeği kucağındayken dengesini kaybetmiş merdiven boşluğuna düşüp ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan baba 5 günlük tedavide yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, 5 gün önce Olgunlar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte inşaat halindeki binaya ev bakmaya giden Bilal Akbulut bebeği Kağan kucağındayken dengesini kaybetti.

SON ANDA OĞLUNU FIRLATMIŞTI

Son anda oğlunu düşmemesi için fırlatan baba Akbulut, merdiven boşluğundan aşağı düşerek ağır yaralandı. Ağır yaralı baba ambulansla kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bebek Akbulut ise olaydan hafif yaralı kurtulmuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kucağındaki oğlunu atarak kurtaran baba, 5 günlük yaşam savaşa kaybetti
Düşerken kucağındaki oğlunu fırlatarak kurtaran baba, yaşam savaşını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Düşerken kucağındaki oğlunu fırlatarak kurtaran baba, yaşam savaşını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (181)

  • osman: TANRI OLSA BU ACI OLAY YAŞANMAZDI İŞTE OLMADIĞINA BİR KANIT DAHA BANA KIZCAKSINIZDA GERCEKLERİ GÖRÜN HERŞEYİ SORGULYIN BİLİNÇLENİN ARTIK 16 587 Yanıtla
    Ali k: Sana bu ismi kim koymuş...nasıl kabulleniyorsun Osman ismini de acaba 24 19 Mustafa bayazıt: Osman Adamın biri hz. ALİ ye demişki Ya ALİ Hergün ibadet edersin namaz kilarsin oruç tutarsin Ya öldüğünde ALLAH yoksa ne yaparsın? Hz. ALİ de demişki toprak olur giderim Ya ALLAH varsa sen ne yaparsın? 20 4 Yolcu: Varolanı ispat etmeye çalışmak gereksiz, ölelim görelim... 22 2 Adsız : Ateistliğin, Deistliğin ne olduğundan bile haberin yoktur eminim. Sadece dikkat çekmek için yazılmış bir yorum. Biz Allahın varlığından eminiz. Ama kendince yokluğunu ıspatlamaya çalışan insanları düşününce, yorumun çok acemice. Ateistler bile kabul etmez seni bu cahillikle! 15 2 Arzu: Osman bey..Sizin düşünceniz çok yanlış herkesin bir sınavı var bu dünyada kimisi evladiyla sinanir kimi fakirlikle kimi hastalıkla kimi zenginlikle sinanir ve çevremizde olan bu durumlarda bizim sergiledigimiz tavırla biz sinaniriz dünya hayatı bu düzende bitecek ve sonsuz ahiret hayatı başlayacak sevaplarimiz sabrımız mükfat olacak günahlarımız azabimiz olacak Allah size doğru yolu göstersin inşallah 17 0 metin: senin tabirinle söyleyim. sana lütfedilen o beynini biraz zorlasan Tanrı nın var olduğunu kavrayabilirdin. şu evrene, dünyaya, doğup batan güneşe, geceni aydınlatan aya, kendi vücuduna, tabiata ve çevrendeki döngüye bakıp görebilseydin, varlığı ve yokluğu daha iyi kavrayabilir, bu kusursuz nizamın bir yaratıcısı olduğunu anlardın. nasıl her eser sahipsiz olmazsa, gözün gördüğü, kulağın duyduğu, aklın algıladığı her eserinde, akıl sahiplerince bir ustası bir sahibi vardır. 16 0 Dursun: Allah .CC onun ölümünü irfan verdi yani vesile kıldı inşaatı vaadesi bukadarki Allah inancı olan inanır kadere rabbim seni ıslah etsin en kısa zamanda kardeş tovbeni yap yoksa rabb'ime şirk kosuyosun gidişatın cehennem Allah mafaza 12 2
  • Zaza: Rabbim rahmetiyle muamale etsin inşallah 143 1 Yanıtla
  • Mzn: Mekanin insallah cennet dir ..Geride kalanlara sabirlar dilerim.... 114 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement