Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli Çanakkale Şehitliğini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli Çanakkale Şehitliğini Gezdi

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli Çanakkale Şehitliğini Gezdi

Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İincili, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında personeli ve aileleri için Çanakkale Savaşları'nın cereyan ettiği yer Gelibolu yarımadasına gezi düzenledi.50 kişilik katılım ile Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği...

28.05.2013 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İincili, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında personeli ve aileleri için Çanakkale Savaşları'nın cereyan ettiği yer Gelibolu yarımadasına gezi düzenledi.

50 kişilik katılım ile Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği Başkanı ve alan kılavuzu Sefer Göztepe tarafından karşılanan grup, sabah saat 07.00'den 17.00'ye kadar süren gezide; Kilit Bahir Kalesi, Namazgah Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası Seyit Onbaşı, Şahindere Sargı Yeri Şehitliği, Seddülbahir Ertuğrul Koyu Yahya Çavuş Anıtı, Çanakkale Şehitleri Abidesi, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Kanlısırt Avustralya Anıtı, Kırmızısırt Siperleri, Bombasırtı 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı Yeni Zelanda ve Atatürk Anıtı başta olmak üzere bir çok ziyaret edildi, gezildi.

Konuyla ilgili konuşan İlçe Emniyet Müdürü İncili, "Türk ve insanlık tarihinde unutulmayacak izler bırakan Çanakkale kahramanlarını yad etmek bizler için oldukça duygusal anlar yaşamamızı sağladı.

Bundan sonrada, zaman buldukça bu tür etkinlikler ile hem personelimizin moral ve motivasyonunun arttırılması, hem de aileleri ile birlikte bir arada etkinliklerde bulunmaları adına ülkemizin değişik yerlerinde bulunan tarihi yerleri görmeye devam edeceğiz" dedi - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli Çanakkale Şehitliğini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement