Kumbağspor Futbol Kulübü Binasının Yıkılmasına Tepki - Son Dakika
Yerel

Kumbağspor Futbol Kulübü Binasının Yıkılmasına Tepki

Kumbağspor Futbol Kulübü Binasının Yıkılmasına Tepki

Kumbağspor Futbol Kulübü Başkanı Uğur Işık, Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin Kumbağspor Kulübü binasını yıkmasına tepki gösterdi.

05.08.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumbağ spor Futbol Kulübü Başkanı Uğur Işık, Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin Kumbağspor Kulübü binasını yıkmasına tepki gösterdi.

Işık, yıkım başlamadan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, altı yıl boyunca Kumbağspor'a hizmet ettiğini ve bu süre zarfında Kumbağlı gençlerin spor yapabilmeleri için mücadele ettiklerini söyledi.

İki yıl öncesine kadar kulüp olarak bütün faaliyetlerini Süleymanpaşa'ya giderek yaptıklarını anlatan Işık, "Faaliyetlerimizi ilçe merkezinde yapıyorduk. Gençlerimizi idmana araçlarla taşıyıp 20 kilometre yol giderek idmanlarımızı yapıyorduk. Bizim için çok zor bir şeydi bu. Daha sonra eski belediye başkanımız tarafından, en azından malzemelerimizi koyabilmemiz için kulüp binası verildi. Yaklaşık iki buçuk yıl oldu bu binayı kullanıyoruz" diye konuştu.

Spor kulübü olarak kullanılan binanın Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından yıkılacağını ve yerine otel yapılacağını öne süren Işık, yıkıma karşı olmadıklarını ancak kulüp olarak faaliyetlerine devam edebilmek için belediyenin kendilerine başka bir yer tahsis etmesini istedi.

Binada bir çok eşya bulunduğunu aktaran Işık, şunları söyledi:

"İçeride malzemelerimiz var formalarımız var, bir sürü eşyamız var. Bir poşete alıp gidebileceğimiz gibi olsa kimseye lafımız yok. Belediye bize çık diyorsa çıkmakta isteriz ama belediye bize malzemelerimizi koyacak yer versin. Eğer Atatürkçüyüm diyorlarsa, Atatürkçülük gençliğe, spora hizmet eden kurumları baltalamak yıkmak değildir."

Işık'ın açıklamasının ardından Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından kulüp binası Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumbağspor Futbol Kulübü Binasının Yıkılmasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement