Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'na Doğru

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

09.09.2016 15:55

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başer, mesajında, sevgi, birlik ve beraberliği gösterme fırsatı veren yeni bir Kurban Bayramı'nı milletçe idrak etmenin mutluluğu ve coşkusu içinde olduklarını belirtti.

Asırlardan beri birlik ve dirlik içinde kutlanılan, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan Kurban Bayramı'nın, gönüllerin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına vesile olmasını dileyen Başer, şunları kaydetti:

"Bayramlar, dini ve milli inançlarımızı örf ve adetlerimizle süsleyip, geçmişten devraldığımız mirası zenginleştirerek geleceğe taşıdığımız, hoşgörünün ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği, yüzyıllar boyu özenle örülmüş değerlerimizin yaşatılması ve kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan sevgi günleridir. Dini bayramlar, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir. İslam dininde ve Türk toplumunda ayrı bir önemi ve anlamı olan bu güzel bayram günleri, kardeşlik ve dostluk duygularımızı daha da derinleştirmek, milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı ve dayanışma gibi asil duyguları, içinde yaşamakta olduğumuz ülkenin ve toplumun tüm fertlerine karşı da ortaya koyabilmemiz için güzel bir fırsattır. Yozgatlı hemşehrilerime saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyor, Türk ve İslam dünyasının, Kurban Bayramı'nı kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement