Kürşad Zorlu: "Azerbaycan, Türkiye'nin Şahdamarıdır" - Son Dakika
Güncel

Kürşad Zorlu: "Azerbaycan, Türkiye'nin Şahdamarıdır"

Kürşad Zorlu: "Azerbaycan, Türkiye\'nin Şahdamarıdır"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliği’ne bugün sabah saatlerinde yapılan saldırıya tepki gösterdi. Zorlu, “Alçak saldırıyı lanetliyoruz. Azerbaycan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Azerbaycan, Türkiye’nin şahdamarıdır ve İYİ Parti bu hain saldırılara karşı her zaman kardeşlerinin yanında olacaktır!” açıklamasını yaptı.

27.01.2023 12:41  Güncelleme: 12:46

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliği'ne bugün sabah saatlerinde yapılan saldırıya tepki gösterdi. Zorlu, "Alçak saldırıyı lanetliyoruz. Azerbaycan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Azerbaycan, Türkiye'nin şahdamarıdır ve İYİ Parti bu hain saldırılara karşı her zaman kardeşlerinin yanında olacaktır!" açıklamasını yaptı.

Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliği'ne bugün sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; saldırı, Bakü saatiyle 08.30 civarında yapıldı. Saldırıda büyükelçiliğin güvenlik teşkilatı başkanı hayatını kaybederken iki güvenlik görevlisi ise yaralandı.

ZORLU: KARDEŞ AZERBAYCAN'IN TAHRAN BÜYÜKELÇİLİĞİNE YAPILAN ALÇAK SALDIRIYI LANETLİYORUZ

Saldırıyı kınayan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Kardeş Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliği'ne yapılan alçak saldırıyı lanetliyoruz. Azerbaycan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Bilinmelidir ki; Azerbaycan, Türkiye'nin şahdamarıdır ve İYİ Parti bu hain saldırılara karşı her zaman kardeşlerinin yanında olacaktır!"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kürşad Zorlu: 'Azerbaycan, Türkiye'nin Şahdamarıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement