Kuşadası Belediyesi'nden Sinema Günleri - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Belediyesi'nden Sinema Günleri

Kuşadası Belediyesi\'nden Sinema Günleri

Kültür ve sanat faaliyetlerine verdiği önemle dikkati çeken Kuşadası Belediyesi, "sinemada buluşalım" sloganıyla başlattığı açık hava sineması etkinliğini bu yıl da düzenliyor.

16.07.2012 19:38  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve sanat faaliyetlerine verdiği önemle dikkati çeken Kuşadası Belediyesi, "sinemADA buluşalım" sloganıyla 3 yıl önce başlattığı açık hava sineması etkinliğini bu yıl da düzenliyor.

Kültürel etkinliklere hasret kalan Kuşadalıların, vizyon filmlerinin yer aldığı etkinliğe önceki iki yılda olduğu gibi yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bu yıl 4. Kez gerçekleştirilecek olan " sinemADA buluşalım " isimli nostaljik açık hava sineması etkinliği Ege Mahallesi, İkiçeşmelik Mahallesi, 7 Eylül İlköğretim Okulu önü, Türkmen Mahallesi Saydam Kliniği önü ve Meram Sitesinde gerçekleştirilecek.

Kuşadası Belediyesi'nin nostaljik yaz sineması keyfini yaşatan "sinemADA buluşalım" etkinliğinin ilk gösterimi ise 17 Temmuz tarihinde Saat: 21.30'da Ege Mahallesi'nde yapılacak. " Sümela'nın Şifresi " filminin gösterimi ile başlayacak olan sinema maratonunda, her hafta ayrı bir vizyon filmi gösterilecek. 18 Ağustos'a kadar 1 ay sürecek olan gösterimlerde sırasıyla, Sümela'nın Şifresi, Nar, Hayalet Sürücü II, Celal Tan ve Ailesinin Acıklı Hikayesi ve Güzel Günler Göreceğiz isimli filmler gösterilecek.

Amaçlarının Kuşadası'nı kültür ve sanat kenti yapmak olduğunu açıklayan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Belediye olarak anılarda kalan yaz sinemalarını Kuşadalılara yaşatmaya çalıştıklarını söyledi. Nostaljik yaz sinema keyfini bu yıl 4. Kez gerçekleştirdiklerine dikkati çeken "Ekonomik krizde aile bireylerini sinemaya götüremeyen ailelere destek olmakta amaçlarımızdan biri. Kuşadalıları kültür ve sanat etkinlikleriyle aralıksız buluşturmaya, kültür ve sanatı halkımızın ayağına getirmeye devam edeceğiz. Önceki üç

yılda mahallelerimizde halkımızın gösterdiği ilgili bizi bu konuda daha da cesaretlendirdi. Bu yıl daha fazla mahallemizde film gösterimi yapacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Belediyesi'nden Sinema Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement