Kütahya Belediyesi Camileri Ramazan'a Hazırlıyor - Son Dakika
Güncel

Kütahya Belediyesi Camileri Ramazan'a Hazırlıyor

Kütahya Belediyesi Camileri Ramazan\'a Hazırlıyor

Kütahya Belediyesi ve İl Müftülüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde, Ramazan Ayı öncesi kentteki152 adet camide temizlik çalışması başlatıldı.

18.06.2013 10:15  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Mustafa İça burada bir açıklama yaparak şunları söyledi;

"Belediyemiz, içinde bulunduğumuz mübarek üç aylar ve yaklaşan Ramazan Ayı faaliyetleri kapsamında camilerde temizlik çalışmaları gerçekleştirecektir.

Bu proje kapsamında temin edilen 6 adet sanayi halı yıkama makinası ile çalışanımız camilerimizde halı ve iç mekân temizliği yapacaktır.

Sayın Müftümüz Ramazan Ayına kadar 41 adet camimizin temizlenmesi için bize bir hedef verdi ve buralarda da görevlinin hazır bulunmasını sağlayacaktır. Belediyemizde bu çalışmaları takip edecektir.

Bunun dışında tüm camilerimizin temizliği de sırayla yapılacaktır.

Yaklaşan Ramazan Ayı için böyle güzel bir programı başlatmak bizim için önemlidir. Ayrıca iftar programlarını da bugün encümenimizde görüştük. Hem meydanda hem de diğer mahallelerimize ulaşacak şekilde bir program yaptık. İnşallah her yıl olduğu gibi kentimizde Ramazan Ayı huzur ve mutluluk içinde ulviyetine uygun bir şekilde yaşayacağız. Bu anlamda herkesin imrendiği örnek bir kent olmaya devam edeceğiz.

Bu düzenlediğimiz kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum. Din görevlilerimize de bu projeye destek verdikleri için teşekkür ediyorum." Dedi.

Düzenlenen programa, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki ARI, Mahalle Muhtarları, Daire Müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kütahya Belediyesi Camileri Ramazan'a Hazırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement