Kütahyalı Umre Yolcuları, Dualarla Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Kütahyalı Umre Yolcuları, Dualarla Uğurlandı

Kütahyalı Umre Yolcuları, Dualarla Uğurlandı

Kütahya’dan Ramazan Umresi için yola çıkan kafile, dua ve gözyaşları arasında uğurlandı.

31.05.2016 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'dan Ramazan Umresi için yola çıkan kafile, dua ve gözyaşları arasında uğurlandı. Eminler Turizm'in Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen organizasyonla kutsal toprakları ziyaret edecek olan 120 kişilik kafile, dualar ve gözyaşları arasında uğurlandı.

Servi Mahallesi Eyüp Sultan Camii önünde kendilerini uğurlamaya gelen yakınları ile birlikte dua ederek kentten ayrılan umre yolcularının sevinçten ağladıkları görüldü.

Duygulu anların yaşandığı uğurlamada özellikle yaşlı vatandaşlar da göz yaşlarını tutamadı. 40 gün mukaddes topraklarda kalacak olan umre yolcularının kafile başkanlığını müftülükten emekli din görevlisi ve Eminler Turizm Kütahya Şubesi yetkilisi Ali Uygun yapıyor.

Uğurlama töreninde Turhan Bayatlı, Mehmet Efe ve Sacit Karahan, okudukları ilahilerle umreci ve yakınlarına duygusal anlar yaşattılar.

Ziyaret için kutsal topraklara giden umre kafilesinin 40 gün mukaddes topraklarda kaldıktan sonra Ramazan Bayramı sonrası Kütahya'ya geri dönecekleri öğrenildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahyalı Umre Yolcuları, Dualarla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement