Kuyucak Tiyatro Kulübü Aydın Seyircisiyle Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Kuyucak Tiyatro Kulübü Aydın Seyircisiyle Buluşuyor

Kuyucak Tiyatro Kulübü Aydın Seyircisiyle Buluşuyor

Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan yöremiz insanın anlatıldığı ‘Topuzlu’ adlı tiyatro oyunu Aydın seyircisiyle buluşuyor.

13.03.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan yöremiz insanın anlatıldığı 'Topuzlu' adlı tiyatro oyunu Aydın seyircisiyle buluşuyor.

Aydın'da doktorluk yapmış ve aynı zamanda Tiyatro yazarı olan Hidayet Sayın tarafından 1963 yılında kaleme alınan, köy insanlarının ve yaşantılarının gerçek, sevimli çizgilerini anlatan 2 perdelik komedi oyunu izleyeceklerin beğenisine sunulacak. 2010 yılında kurulan Kuyucak Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Kulübü, Arkın Selek tarafından yönetilen 'Topuzlu' isimli oyununun, oyuncuları ise yönetici, öğretmen, memur, esnaf, ev hanımı ve öğrencilerden oluşmakta. Kurulduğu günden bu yana her yıl farklı bir oyunla seyircisinin karşına çıkan Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Tiyatro Kulübü 2012 yılında Denizli Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Uluslararası Tiyatro Festivaline özel davetli olarak katıldı. ile Kuyucak, Nazilli ve Nazilli Cezaevinde yaklaşık beş bin kişi tarafından izlenerek beğenilen Dr. Hidayet Sayın'ın kaleme aldığı 'Topuzlu' adlı oyunu bu kez 15 Mart 2014 Cumartesi günü saat 20.30'da yazarın isminin verildiği Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Tiyatro Salonunda 'ücretsiz' olarak Aydın seyircisi ile buluşacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuyucak Tiyatro Kulübü Aydın Seyircisiyle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement