LeMan Kültür 20. Yılında Yuvaya Dönüyor - Son Dakika
Güncel

LeMan Kültür 20. Yılında Yuvaya Dönüyor

LeMan Kültür 20. Yılında Yuvaya Dönüyor

LeMan Kültür, çok yakında Kadıköy Bağdat Caddesi Caddebostan'da açılacak yeni mekanıyla İstanbullularla yeniden kucaklaşacak

23.07.2014 13:43  Güncelleme: 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Beyoğlu'nda mizah ve eğlencenin merkezi haline gelen LeMan Kültür artık 20. Yılında İstanbul'a; evine dönüyor. Ankara'dan Edirne'ye, Eskişehir'den Antalya'ya, İzmir'den Adana'ya kadar bir çok şehirdeki 16 şubesinde günde 25 binden fazla kişinin uğrak yeri olan LeMan Kültür, İstanbul'da ilk olarak Kadıköy Bağdat Caddesi Caddebostan'da açılıyor.

Farklı bakış açısı ve konseptiyle yeme-içme dünyasına bambaşka bir soluk getiren LeMan Kültür, yaklaşık 20 yıldır Türkiye'nin sosyal Kültürünü aynı çatı altında buluşturuyor. Yıllar sonra İstanbul'da Kadıköy Caddebostan'da açılacak olan leMan Kültür, onlarca çeşit yemek ve içecekle 7'den 70'e herkesin damak tadına uygun hizmet verecek.
Caddebostan LeMan Kültür, kendisine özgü birbirinden lezzetli yemeklerinin yanısıra, farklı müzikleri, sohbet ortamı, herkesi kucaklayan sanat etkinlikleri ve sürprizleriyle İstanbulluların yeni buluşma adresi olacak.

LeMan Dergisi ruhunu yansıtan kültür ve yaşam biçimini yiyecek ve sohbet ortamında harmanlayan LeMan Kültür, Türkiye'nin en büyük Cafe Bar Restaurant zinciri olarak her geçen gün sektörün parlayan yıldızı olmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LeMan Kültür 20. Yılında Yuvaya Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement