Liverpool'da Penaltı Krizi - Son Dakika
Güncel

Liverpool'da Penaltı Krizi

Liverpool\'da Penaltı Krizi

Sercan SAPANATAN, İstanbul-DHA (Fotoğraflı) UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında Beşiktaş'ı 85. dakikada attığı penaltı golü ile yenen Liverpool'da Mario Balotelli'nin attığı penaltı takımda kriz yarattı.

20.02.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sercan SAPANATAN, İstanbul- DHA (Fotoğraflı)

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında Beşiktaş'ı 85. dakikada attığı penaltı golü ile yenen Liverpool'da Mario Balotelli'nin attığı penaltı takımda kriz yarattı.

Liverpool takımı kaptanı Steven Gerrard, yaptığı açıklamada "Beşiktaş karşısında kazanılan penaltıyı Balotelli değil, Henderson atmalıydı. Mario Balotelli,Henderson'a saygısızlık yaptı" dedi.

Sakatlığından dolayı Beşiktaş karşısında oynayamayan kaptan Gerrard, kendisinin olmadığı maçlarda penaltı atışlarını Henderson'nın kullanması gerektiğini belirtip, "Kural kuraldır" diyerek, Balotelli'nin, takım arkadaşına saygısızlık yaptığını savundu.

Balotelli ise, olayın büyütülmemesini istedi. İtalyan oyuncu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Penaltıyı kullanmama izin verdiğin için teşekkür ederim Hendo. Bu kadar drama yeter. Kazandık ve önemli olan da bu. Biz bir takımız ve daha da ötesi biz Liverpool'uz" ifadesini kullandı.

Liverpool'da kaptan Steven Gerrard'ın yokluğunda sahaya kaptan çıkan ve penaltı pozisyonunun bir diğer kahramanlarından olan Jordan Henderson, "Penaltıyı ben atmak istedim ama Mario kendisine çok güveniyordu. Daha öncede bu tarz penaltıları kullanmış ve gole çevirmiş bir isim. Sonuçta penaltıyı o kullandı ve gole çevirdi" şeklinde konuştu.

Liverpool takımının eski oyuncularından Jamie Carragher ise, penaltı krizi ile alakalı yazdığı tweete Balotelli'yi haklı buldu ve "Avrupa maçlarında kazanılan son dakika penaltılarını takımın en iyi oyuncusu atmalı. Balotelli böyle bir adam" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Liverpool'da Penaltı Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement