Lodos Hava Trafiğini Olumsuz Etkiledi, Uçaklar Beşik Gibi Sallandı - Son Dakika
Genel

Lodos Hava Trafiğini Olumsuz Etkiledi, Uçaklar Beşik Gibi Sallandı

Lodos hava trafiğini olumsuz etkiledi, uçaklar beşik gibi sallandı Lodos nedeniyle uçaklar iniş kalkışta zorlandıİSTANBUL - İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos, hava trafiğini olumsuz etkiledi.

10.12.2017 13:40

Lodos hava trafiğini olumsuz etkiledi, uçaklar beşik gibi sallandı

Lodos nedeniyle uçaklar iniş kalkışta zorlandı

İSTANBUL - İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos, hava trafiğini olumsuz etkiledi. Lodos nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda uçakların iniş kalkış yaptığı pistlerin yönün sık sık değiştirilirken piste inmekte zorlanan uçakların beşik gibi sallandığıgörüldü.

İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos hava trafiğini olumsuz etkiledi. Dün gece saat 21.00 ile 24.00 saatleri arasında etkili olan lodos nedeniyle seferler aksadı. Aksayan seferler bu güne yansıyınca uçaklarda on beş ile bir saat arası gecikmeler yaşanıyor.

Etkisi devam eden lodos ve yağış nedeniyle iniş kalkış yapılan pistlerin yönü sık sık değiştirdi. Pistlerin sık sık değiştirilmesi uçakların havada tur atmasına neden oldu.

Bazı seferler iptal edildi

Türk Hava Yollarının İstanbul'dan yapacağı Kars ve Yüksekova, Saraybosna seferleri karşı meydandaki hava koşulları ve görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle iptal edildi.

Gecikmeler nedeniyle bağlantılı uçuşlarını kaçıran bazı yolcular ise havayolu şirketleri tarafından otellere gönderildi.

Lodos Hava Trafiğini Olumsuz Etkiledi, Uçaklar Beşik Gibi Sallandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Lodos Hava Trafiğini Olumsuz Etkiledi, Uçaklar Beşik Gibi Sallandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement