Lübnanlı Oyuncudan Cannes'da Filistin Mesajı: Saldırıları Durdurun - Son Dakika
Magazin

Lübnanlı Oyuncudan Cannes'da Filistin Mesajı: Saldırıları Durdurun

Dünyanın en prestijli film festivali Cannes'da kırmızı halıda yürüyen Lübnanlı oyuncu Manal Issa "Gazze'ye saldırıları durdurun" pankartı açarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

16.05.2018 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en prestijli film festivali Cannes'da, kırmızı halıda yürüyen Lübnanlı oyuncu Manal Issa " Gazze'ye saldırıları durdurun" pankartı açtı. Prömiyerini festivalde yapan 'Solo: A Star Wars Story'de rol alan kadın oyuncunun afişi, büyük ses getirdi.

PROTESTOLAR ARTIYOR

ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasıyla alev alan Orta Doğu'da, İsrail askerlerinin 60'tan fazla Filistinliyi vahşice öldürmesi dünyayı sarstı. Katliam Brezilya'dan Yunanistan'a, ABD'den Filipinler'e, Güney Afrika'dan İsviçre'ye yeryüzünün dört bir yanında protesto edildi.

Lübnanlı Oyuncudan Cannes'da Filistin Mesajı: Saldırıları Durdurun

NETANYAHU'YA BÜYÜK ŞOK

İsrail'de de solcular sokağa inerek protesto gösterisi düzenledi ve ölümlerin derhal durdurulmasını istedi. Katliamın ardındaki bir numaralı isim İsrail Başbakanı Netanyahu, dün akşam resmi konutunda büyük bir şok yaşadı. İsrailli göstericiler, ellerinde pankartlarla Netanyahu'yu protesto etti.

Lübnanlı Oyuncudan Cannes'da Filistin Mesajı: Saldırıları Durdurun

FİLM FESTİVALİNDE PROTESTO

Dünyanın en prestijli film festivali Cannes'da, kırmızı halıda yürüyen Lübnanlı oyuncu Manal Issa 'Gazze'ye saldırıları durdurun' pankartı açtı. Prömiyerini festivalde yapan 'Solo: A Star Wars Story'de rol alan kadın oyuncunun afişi, büyük ses getirdi.

Lübnanlı Oyuncudan Cannes\'da Filistin Mesajı: Saldırıları Durdurun

Son Dakika Magazin Lübnanlı Oyuncudan Cannes'da Filistin Mesajı: Saldırıları Durdurun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Serhat: Kahrolsun kafirler 8 0 Yanıtla
  • Bi Turk : Hepimiz muslumaniz kardesiz eyvallah filistin sozde ermeni soykirimi 100 yilinda hatira pulu bastirdimi ? Filistin karabah azerbaycan tarafindan isgal altindadir ermeniler bizler gibi topraklari icin savasiyor dedimi ? Filistin kibrisi devlet olarak tanidimi ? Turkiye kudusu filistinin baskenti olarak tanidimi her zorda kaldiginda yardima kostumu kampanyalar ekonomik baski gorecegini bile bile yardimdan kactimi untmadan 80 ve 90 yillari arasinda pkk kamplari filistinde varmiydi bence bo sorulari bi sorun kendinize turkmenler ezilirken giki cikmayan turkmen siginmacilari apar topar ulkelerine gonderen araplari yurttas bizleri multeci sinifina sokanlarda bi dusunsun hakkim helal degildir bu araplara osmanliyi arkasindan vurup varolus icin benligini satanlara hakkim helal degildir bn filistini tanimiyorum orasi israilin catir catir parasini verdigi topraklar simdi aglayin bakalim allah buyuktur turkler kosar yardiminiza bekleyin 0 3 Yanıtla
    Bi turk: Ne oldu zoruna gitti sanirim gercekleri soyledim ben zevk filan aldigim yok musluman olduklari icin uzuluyorum ama hakettiklerini savunuyorum 0 0
  • To: Kari kizlar okuyo iste fuhus artti uniler meniyle dolu ... Hani nerde bilim ilerlemismi? 0 1 Yanıtla

Advertisement