Luısa Sobral 24 Ocak'ta İş Sanat'ta! - Son Dakika
Güncel

Luısa Sobral 24 Ocak'ta İş Sanat'ta!

Portekiz'in yetenekli söz yazarı caz şarkıcısı Luisa Sobral, 2011 yılında ilk albümü "The Cherry On My Cake"' ile platin plak satışlarını geride bıraktı.

06.12.2013 16:20  Güncelleme: 16:18

Yakaladığı büyük başarıyı yepyeni albümü "There's a Flower in my Bedroom" ile sürdüren 26 yaşındaki genç şarkıcı 24 Ocak'ta Türkiye'de ki ilk konserini için İş Sanat'a geliyor.

Eleştirmenlerin Portekiz'in Billie Holiday'i diyerek övdüğü Luisa Sobral, 2009 yılında mezun olduğu Berklee Müzik Koleji yıllarından beri şarkılar yazıyor ve özellikle sahnede yarattığı romantik ve otantik tarzıyla büyük ilgi görüyor. Müziklerinde caz, soul ve pop tarzlarını buluşturan Luisa Sobral'ın, 17 yepyeni şarkının tamamına imzasını attığı son albümünde kendisine İngilizlerin genç Sinatra'sı olarak anılan Jamie Cullum'da eşlik ediyor.

BBC'de ünlü Jools Holland'ın programında canlı yayın konuğu olan ilk Portekizli sanatçı olan Luisa Sobral, dünyaca ünlü İspanyol yıldız Alejandro Sanz'ın albümü "La Musica no se Toca" için kaydettiği şarkıyla yıldızını parlatırken, son albümüne sadece Jamie Cullum değil ayrıca fadonun önemli seslerinden Antonio Zambujo ve uluslararası piyano yıldızı Mario Laginha da konuk oluyor. Jamie Cullum, Melody Gardot gibi isimlerle caz festivallerinde aynı sahneyi paylaşan İspanya'dan Fransa'ya, Çin'den Almanya'ya kadar konserleriyle de büyük ilgi gören Luisa Sobral romantik caz ve soul şarkılarını Türkiye'de ilk kez 24 Ocak'ta İş Sanat'a getiriyor.

24 OCAK 2014 – 20.00 – İ

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Luısa Sobral 24 Ocak'ta İş Sanat'ta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement