Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman: "Olağanüstü koşullarda, olağanüstü kötü oynadık" Cizrespor Teknik Direktörü Ünal: "Son maçımızda Giresunspor'u yenip, bir üst gruba çıkmak istiyoruz"

31.12.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda  2-0 yenildikleri Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Cizrespor maçında kötü oynadıklarını söyledi.

Teknik direktörü Kocaman, karşılaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Söylenecek tek şey var. Olağanüstü koşullarda, olağanüstü kötü oynadık. Cizrespor'u canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

"Tesadüf olmadığını gösterdik"

Cizrespor Teknik Direktörü Yahya Ünal ise futbolcularının ellerinden geleni yaparak, haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Galibiyet dolayısıyla sevinçli olduklarını kaydeden Ünal, şöyle konuştu:

"Herkes gruba tesadüfen yükseldiğimizi zannediyordu. Ama biz tesadüf olmadığını gösterdik. Giresunspor ve Torku Konyaspor maçını kazanarak, grupta bir üst lige aday olduk. İnşallah son maçımızda Giresunspor'u yenip bir üst gruba çıkmak istiyoruz. Bu çocukların gözlerinden öpüyorum. Ellerinden gelen her şeyi yaparak, Cizre halkına bu duyguyu yaşattılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum."

"Birinci ve ikinci ligde oynamış futbolcularımız var"

Bir üst gruba çıkacaklarına inandıklarını ifade eden Ünal, şunları kaydetti:

"Rakibimiz güçlü ve süper lig takımı. Ama biz çocukları motive ettik. Hepsi o hırsı gösterdi. Sert ve baskılı oynarsak, sonuç alacağımızı biliyorduk. Mutluyuz. BAL Ligi takımı olarak gruplara çıkmak, her takımın harcı değildir. Kadromuz BAL Ligi gibi gözüküyor ama birinci ve ikinci ligde oynamış futbolcularımız var. Bundan dolayı bizi küçümsediler."

Kocaman'a maç sonrası sevgi gösterileri devam etti. Birçok taraftar Kocaman ile öz çekim yaptı.

Torku Konyaspor kafilesi maçın ardından ilçeden ayrıldı.

Hastaneye kaldırıldı

Öte yandan, maçın son dakikalarında bir pozisyonda rakibiyle girdiği ikili mücadelede fenalaşan Cizresporlu Ramazan Kaya, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement