Madame Tussauds'dan Temmuz Ayı Boyunca %50 İndirim - Son Dakika
Güncel

Madame Tussauds'dan Temmuz Ayı Boyunca %50 İndirim

Madame Tussauds\'dan Temmuz Ayı Boyunca %50 İndirim

Madame Tussauds İstanbul'da Temmuz ayı boyunca hafta içi 12.00-14.00 saatleri arasında gişelerden alacağınız biletlerde %50 indirim var!

13.07.2017 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fırsatı kaçırmayın evde sıcaktan değil hayranı olduğunuz yıldızların karşısında mutluluktan eriyin.

250 yıllık büyüleyici bir tarihe sahip balmumu müzesi Madame Tussauds İstanbul, Temmuz ayı boyunca yarı yarıya indirim fırsatı sunuyor. Hafta içi her gün 12.00-14.00 saatleri arasında gişelerden alınan biletlerde uygulanan %50 indirimi kaçırmayın, en sevdiğiniz yıldızlarla birlikte vakit geçirmenin keyfine varın.

İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasında ziyaretçilerini karşılayan Madame Tussauds İstanbul'da; tarih, kültür-sanat, spor ve eğlence dünyasından 60'a yakın balmumu figürü arasında Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana, Arda Turan, Angelina Jolie, Brad Pitt, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Justin Bieber, Madonna, Michael Jackson gibi isimler yer alıyor. Ziyaretçiler bu ünlü isimlerin figürlerini yakından incelerken, MFÖ ile aynı sahnede şarkı söyleyip, Victoria Beckham'la yan yana oturacakları, Michael Jackson'ın kostümünüyle dansedip, Messi ve Neymar ile aynı kaleye şut çekebilecekleri bir eğlence fırsatı yakalıyor; farklı zamanlarda farklı coğrafyalarda yaşamış olan ünlüleri bir arada görme şansına sahip oluyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Madame Tussauds'dan Temmuz Ayı Boyunca %50 İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement