"Mahallemde başka bayrak istemiyorum" diyen kadın, Azerbaycan bayraklarını indirince tepki topladı - Son Dakika
3. Sayfa

"Mahallemde başka bayrak istemiyorum" diyen kadın, Azerbaycan bayraklarını indirince tepki topladı

Sivas'ta mahallesinde Türk bayrağından başka bayrak görmek istemediğini söyleyerek iş yerlerindeki Azerbaycan bayraklarını indiren kadın tepki topladı.

28.12.2020 23:15  Güncelleme: 00:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta kent merkezi Atatürk caddesi üzerinde meydana gelen olayda, L.K. isimli kadın cadde üzerindeki iş yerlerinde asılı olan Azerbaycan bayraklarını indirdi. Esnaflar, bayrakları indiren kadına tepki gösterdi ve durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, bilgi edinmek için L.K. isimli kadınla diyaloğa girdi.

"BAYRAĞIMIN YANINDA BAYRAK OLAMAZ"

Kadının diyalog esnasında 'Mahallemde istemiyorum' ve 'Bayrağımın yanında bayrak olamaz' demesiyse dikkat çekti. Kadın, olay yerine gelen gazetecilere çantasıyla saldırarak hakaret etti. İş yeri sahiplerinin ve kadının karşılıklı şikayetçi olması üzerine L.K. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kadının iş yerlerinde bulunan Azerbaycan bayraklarını indirmesiyse güvenlik kameralarına yansıdı.

"BÜTÜN BAYRAKLARI ÇÖPE ATTIĞINI FARK ETTİM"

Esnaf Ömer Faruk Çınargil, bayrakları indiren kadından şikayetçi olacağını belirterek, "Çocuklarıma ait iş yerine geldiğimde, iş yerindeki bayrakları söktüklerini söylediler. Dışarıya çıktığımda önce Türk bayrağımıza baktım, bayrağımızın yerinde olduğunu gördüm fakat Azerbaycan bayrağının yerinde olmadığını fark ettim. Kafamı çevirdiğimde bir hanım efendinin bayrakları alıp, karşı dükkana doğru hararetli bir şekilde yürüdüğünü gördüm. Yan dükkandaki bayrağı da indirdiğini gördüm. Elinden aldım bayrağı ve 'senin bu bayrakla problemin nedir' dedim. Kadın, 'ben bir tane Devlet tanıyorum, Türkiye Cumhuriyeti'ni tanıyorum. Başka devlet de başka bayrak da tanımıyorum' dedi. Bizim dükkanımızda ki bayrakları sökemeyeceğini söyledim. Bizim bayrağımızla birlikte topladığı bütün bayrakları çöpe attığını fark ettim. Bayrakları topladım, dükkanımıza getirdim. Bana hakaretlerde bulundu. Ben şikayetçi oldum ve karakola gideceğim" şeklinde konuştu.

"Mahallemde başka bayrak istemiyorum" diyen kadın, Azerbaycan bayraklarını indirince tepki topladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 'Mahallemde başka bayrak istemiyorum' diyen kadın, Azerbaycan bayraklarını indirince tepki topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • dumrul: dikkat bunun gibi prokovatörler çoğalmaya başladı 49 12 Yanıtla
  • terekeme: provakasyon 34 5 Yanıtla
  • NEYZEN: Bu kadın iyi incelensin İran ajanı olabilir... 26 8 Yanıtla
  • ABDULKERİM KAYA: TAM BİR GERİZEKALI PRAVAKATÖR 32 1 Yanıtla
  • dumrul dumur edildi.: sen azerileri seviyosun diye kimse onları sevmek zorunda değil,saygı duymayı öğreneceksiniz dumur efendi 7 24 Yanıtla
  • :=: beyni yok fikri var 24 5 Yanıtla
  • NEYLEMELİ: TÜRKİYE,DE YAŞIYORUZ TÜRK BAYRAĞI TEK OLMALI. 5 23 Yanıtla
  • Onur: Tam bir provokatör, Mutlaka cezalandırılmalıdır. 25 1 Yanıtla
  • Türk : Senin indirdiğin bayrak belki dünya üzerinde bize en yakın ülke be yazık sana ve cahilliğine 19 3 Yanıtla
  • Derviş: provakatör alçak 17 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement