Malatya'da Öğretmenler İçin Mektup Yarışması - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Öğretmenler İçin Mektup Yarışması

Malatya Eğitimciler Derneği (MEDER), "Özlemini Duyduğum Öğretmenime Mektup" konulu kompozisyon yarışması başlattı.

25.10.2011 15:01

Malatya Eğitimciler Derneği (MEDER), "Özlemini Duyduğum Öğretmenime Mektup" konulu kompozisyon yarışması başlattı.

MEDER Başkanı Uğur Akarsu, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan askerlere ve Van'da depremde yaşamını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi, bu olaylar nedeniyle üzüntüsünü dile getirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü için etkinlikler düzenleyeceklerine değinen Akarsu, "Özlemini Duyduğum Öğretmenime Mektup" kompozisyon yarışması açtıklarını söyledi.

Lise öğrencilerine yönelik olan yarışmaya, 9-10-11 ve 12. sınıfa devam eden öğrencilerin katılabileceğini kaydeden Akarsu, yarışmada birinci olan öğrenciye dizüstü bilgisayar vereceklerini belirtti. Yarışmada ikinci olan öğrencinin dijital fotoğraf makinesi, üçüncünün ise müzik çalar ile ödüllendirileceğini bildiren Uğur Akarsu, 25 Kasım'da yarışmada dereceye girenler için ödül töreni tertip edeceklerini ifade etti.

Ödül töreninin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı Eski Yurt Dışı Eğitim Öğretim Genel Müdürü Aysal Aytaç'ın da konuk olacağı bir konferans düzenlediklerine işaret eden Akarsu, "Öğretmen" konulu konferansa bütün eğitim camiasını da davet etti. 27 Kasımda ise tüm eğitim camiası ile veli ve öğrencilere yönelik "Tuna boyu" isimli tiyatro oyununun sahneleneceğini kaydeden Akarsu, tiyatronun Yeni Kongre ve Kültür Merkezinde sahneleneceğini belirtti.

Akarsu, tiyatroyu izlemeye bütün öğretmenleri, veli ve öğrencileri davet etti.

Uğur Akarsu, 19 Kasım'da ise üyelerine yönelik Rahime Batu Kolejinde bir masa tenisi turnuvası düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'da Öğretmenler İçin Mektup Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement