Malatya Yeşilyurtspor'un Forvet Oyuncusu Turgut, Sezonu Kapattı - Son Dakika
Yerel

Malatya Yeşilyurtspor'un Forvet Oyuncusu Turgut, Sezonu Kapattı

Malatya Yeşilyurtspor\'un Forvet Oyuncusu Turgut, Sezonu Kapattı

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Yeşilyurtspor’da forvet oyuncusu Turgut Ulutaş’ın sakatlanarak sezonu kapatmasının şoku yaşanıyor.

02.12.2015 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup'ta mücadele eden Yeşilyurtspor'da forvet oyuncusu Turgut Ulutaş'ın sakatlanarak sezonu kapatmasının şoku yaşanıyor.

Turuncu-yeşilliler hafta sonu oynayacağı Şehit Kamil maçı hazırlıklarını sürdürürken, forvet oyuncusu Turgut Ulutaş'ın idmanda sakatlanması moralleri bozdu. Antrenmanda bir hava topu mücadelesinde suni zemin üzerinde topu kontrol ettikten sonra yere düşen tecrübeli futbolcu, dizinden sakatlandı. Çalışmayı tamamlayamayan Turgut'un yapılan ilk kontrolleri sonrası çapraz bağlarının koptuğu anlaşıldı. Turgut Ulutaş'ın sezonu kapattığı açıklandı. Yaklaşık 6 aylık yoğun bir tedaviden sonra sahalara döneceği açıklanan Ulutaş'ın sakatlığı oyuncular ve teknik heyet üzerinde şok etkisine neden oldu. Yaşanan sakatlık olayını değerlendiren Yeşilyurtspor Teknik Direktörü Mustafa Taşar, "Bir oyuncunun başına gelebilecek en kötü sakatlıktan birini yaşadık. Turgut'un kişiliği ve oyunculuğu camia tarafından beğeniliyor. Her oyuncumuz değerli, onu böyle sakatlıkla kaybetmemiz üzücü oldu. Ama Turgut'un iyileşme sürecinde hep onla olacağız, yanında yer alıp kötü günleri aşması için ona moral vereceğiz. Onun yerini nasıl dolduracağız bilemiyorum ama mutlaka bir çözüm bulacağız. Tüm takımıma ve Turgut'a geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Yeşilyurtspor'un Forvet Oyuncusu Turgut, Sezonu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement