Manpower'dan Yeni Çözümler - Son Dakika
Güncel

Manpower'dan Yeni Çözümler

Manpower\'dan Yeni Çözümler

Manpower, iki yeni uzmanlaşmış şube açtığını duyurdu.

28.02.2012 11:50  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin lider yenilikçi işgücü çözümleri şirketi Manpower, Asistanlık ve İdari İşler Çözümleri ile Ticari Pazarlama Hizmetleri sunan iki yeni uzmanlaşmış şube açtığını duyurdu. Yeni Manpower şubeleri sadece bu hizmet alanlarına adanmış uzman kadroları ile, şirketlerin asistan ve ticari pazarlama alanlarındaki profesyonel ekip ihtiyaçlarını, müşteriye özel tasarlanan çözümler ile karşılıyor. Bireylere ise bu alanlarda kendilerini geliştirme ve kariyer yapma fırsatı sunuyor.

2003 yılından bu yana Türkiye'de şirketlere ve bireylere doğru profesyonel kararlar verebilmeleri açısından istihdam ve iş döngüsü sürecinin bütününü kapsayacak şekilde, seçme ve yerleştirme, dönemsel ve daimi outsource personel temini, toplu işe alım, dış kaynak kullanımı ve yönetici araştırma alanlarında hizmet sunan Manpower, Ocak 2012 itibariyle Asistanlık ve İdari İşler Çözümleri ile Ticari Pazarlama Hizmetleri sunacak 2 yeni şubenin açılışını yaptı. Manpower, İstanbul Suadiye'de açılan Asistanlık ve İdari İşler Çözümleri şubesinin uzmanlık alanı şirketlere ihtiyaçlarına göre tasarlanmış farklı ölçek ve iş tanımında asistan ekipleri kurmak ve yönetmek; İstanbul Kozyatağı'nda açılan Ticari Pazarlama Hizmetleri şubesinin faaliyet alanı ise Hızlı Tüketim Ürünleri ve Teknoloji sektöründeki şirketlerin nitelikli merchandiser, tanzim teşhir ve promosyon elemanı kadrolarını kurmak ve yönetmek olacak.

İki yeni uzman şube ve iki yeni komple çözüm paketi

Manpower Asistanlık ve İdari İşler Çözümleri Şubesi ile sadece bu alana odaklanan bir ekiple her kademe ve deneyim seviyesi için nitelikli ve hızlı asistan temininin ötesinde şirketlerin asistan kadrolarının reorganizasyonu, iş dağılımlarının gözden geçirilmesi ve iyileştirilmesi, doğru departmanlara doğru asistanların yerleştirilmesi, görevlendirilen asistan ekiplerinin yıllık eğitim ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve gerekli eğitimlerin aldırılması, aylık ve yıllık performans ve koçluk görüşmelerini içeren bütünsel bir hizmet sunuyor.

Manpower'ın yeni girişimleriyle ilgili olarak bir değerlendirme yapan Manpower Türkiye Genel Müdürü Ebru Coş "Zaten birkaç yıldır gerek Asistanlık gerekse Ticari Pazarlama alanlarında bazı müşteriler özelinde, kapsamlı ve yönetilen hizmetler veriyoruz. Fakat deneyim kazandıkça, piyasadaki ihtiyacı gördükçe ve geliştirdiğimiz çözümlerimizin şirketler nezdinde ne kadar fazla ilgi çektiğini gözlemleyince bu alanlara özel yatırım yapmaya karar verdik" diyor ve Asistanlık ve İdari İşler Çözümleri için çalışacak Manpower ofisiyle ilgili olarak ekliyor: "Bugün kurumların bünyesinde santral, resepsiyon, departman, yönetici, ve platform asistanlığı gibi pek çok sekreterlik ve asistanlık pozisyonu bulunuyor. Asistanlık hem çok önemli hem de değerli bir meslek ve ülkemizde bu alanda bir yetenek açığı sorunu var. Şirketlerin nitelikli, bu işi meslek olarak benimsemiş ve tüm kariyeri boyunca bunu yapacak asistanlara ihtiyacı var. Öte yandan çalışanlar açısından bakılacak olursa, bu mesleğin cazip hale getirilmesi ve bu alanda çalışanlara kariyer imkânları sunulması gerekiyor. Tek başına bir kurumun kendi kendine bunu halletmesi ise çoğu zaman zor oluyor" diye belirtiyor.

Ürünlerini farklı dağıtım kanalları aracılığıyla nihai tüketiciye sunan şirketlerin tanzim, teşhir ve tanıtım işlerini yürüten ekiplerin tedarik edilmesi ve yönetilmesi gibi alanlarda kurumsal çözümler sunmak için açılan Manpower Ticari Pazarlama Hizmetleri şubesi ile ilgili olarak ise Coş, "Ticari Pazarlama alanında outsource hizmet alan şirketlerin en büyük iki sorunu kendilerine nitelikli eleman sağlanması ve eleman devir hızının çok yüksek olmasıdır. Bu noktada esas işi seçme ve yerleştirme olan çok kurumsal bir İnsan Kaynakları tedarik şirketi olarak hızlı işe alımlar yapabildiğimiz gibi, yüksek kaliteli çalışanları şirketlere kazandıran çözümler de sunabiliyoruz" derken, "Pazardan gelen talep doğrultusunda, yurtiçi ve yurtdışından pek çok başarı hikayesini arkamıza alarak bu yatırımlarımızla önemli bir boşluğu dolduracağımıza ve şirketlere ihtiyaçları olan katma değeri sağlayacağımıza inanıyoruz" diye ekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manpower'dan Yeni Çözümler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement